Amazon hangi kargoyla calisiyor?

İçindekiler:

  1. Amazon hangi kargoyla calisiyor?
  2. Amazon Prime ile kargo kaç günde gelir?
  3. Siparişim nerede Penti?
  4. Amazon Kargo ücreti ne kadar?
  5. Amazon ücreti ne kadar?

Amazon hangi kargoyla calisiyor?

Standart Teslimat kullanılan siparişler MNG Kargo, Kolay Gelsin veya Aras Kargo ile gönderilir. Not: Özel bir kampanya kapsamında 25 TL ve üzeri tüm siparişlerinizde bedava kargodan yararlanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Amazon Bedava Kargo sayfasına bakın. Standart teslimat için kargo ücreti genelde 4.90 TL'dir.

Amazon Prime ile kargo kaç günde gelir?

Türkiye'deki Adresler
Kargo HızıAmazon Prime Üyelik Ücreti
Ertesi Gün TeslimatÜcretsiz
Ekspres (2 günde) TeslimatÜcretsiz
Aynı Gün TeslimatTürkiye'deki Uygun Ürünler ve Adresler için verilen siparişlerde ücretsiz gönderim.
Standart Kargo (4-5 iş günü)Ücretsiz

Siparişim nerede Penti?

SİPARİŞİMİN DURUMUNU NASIL TAKİP EDEBİLİRİM? Sitemiz üzerinden vermiş olduğunuz tüm siparişleri üyelik girişi yaptıktan sonra, hesabım sayfanızda bulunan siparişlerim bölümünden takip edebilirsiniz.

Amazon Kargo ücreti ne kadar?

Amazon.com.tr'de satılan ürünleri içeren, en az 25 TL tutarındaki siparişler Türkiye'deki tüm uygun teslimat adreslerine ücretsiz standart kargo seçeneği ile gönderilebilir. Minimum tutarın altında kalan siparişlere 4,90 ₺ tutarındaki kargo ücreti uygulanır.

Amazon ücreti ne kadar?

Amazon.com.tr'de satış yapmanın maliyeti nedir? Profesyonel Satış Planı aylık üyelik bedeli 99 TL+ KDV 'dir. Profesyonel Satıcı olarak, Amazon'un e-ticaret teknolojisinin avantajlarına erişirsiniz. Şimdi hesap açarsanız aylık 99 TL +KDV üyelik ücreti yerine sadece 0 TL ödersiniz.