Hangi marka halı önerirsiniz?

İçindekiler:

  1. Hangi marka halı önerirsiniz?
  2. Mutfak halısı nasıl olmalı?
  3. En iyi halı nasıl olur?
  4. 6 metrekare halı kaça kaç?
  5. Mutfak halısı alırken nelere dikkat edilmeli?
  6. 6 m2 halı kac cm?

Hangi marka halı önerirsiniz?

En iyi halı markaları nelerdir;
  • İkea. İkea, neredeyse herkesin bildiği dünyaca ünlü ev dekorasyon ürünleri satıcısıdır. ...
  • Merinos. 1970 yılında kurulan Merinos halı, Türkiye'nin en bilinen ve en iyi halı markaları arasında ilk sıralarda yer alır. ...
  • Saray Halı ...
  • Dinarsu. ...
  • Enza Home. ...
  • Mudo. ...
  • Evidea. ...
  • İpek Halı
Daha fazla öğe...

Mutfak halısı nasıl olmalı?

Mutfak için seçilen halının, çok fazla tüylü bir yapıya sahip olmaması ve de tüy döken bir özelliği bulunmaması, mutfağınızda gerçekleştireceğiniz işlerde sizlere kolaylık sağlar.Seçimi yapılan halının, üzerine damlayan su damlacıklarını hızlı bir şekilde kurutabilecek özelliğe sahip olması leke oluşumunu önler.

En iyi halı nasıl olur?

Halının dokumasında kullanılan iplik cinsi, kaliteyi belirleyen en önemli faktörlerdendir. ... Bir halı ne kadar sık dokunmuşsa o kadar dayanıklı demektir. Halının hav yüksekliği de kalitesini belirleyen başka bir unsurdur. Dokuma sıklığı yüksek, dokusu yumuşak, renkleri canlı ve parlak halılar ilk tercihiniz olmalıdır.

6 metrekare halı kaça kaç?

160x230 ölçünün dışında 6 metre kare olarak tabir edilen 200x290 ölçülerde standart ölçü olarak geçmektedir. Salonunuza 160x230 ölçü küçük geliyor ise onun bir büyük standart ölçüsü olan 200x290 halıları tercih edebilirsiniz.

Mutfak halısı alırken nelere dikkat edilmeli?

Seçeceğiniz mutfak halısı ince olmalı ve zemine kolay yapışmalıdır. Katlayarak taşımalısınız. Gerekirse pratik bir şekilde banyonuzda ya da balkonunuzda yıkayabilmelisiniz. Bu noktada tüylü bir halı tercih ederseniz kirler ve kalıntılar tüylerin içerisinde kalır ve kolayca temizlenmez.

6 m2 halı kac cm?

6 m2 halı ebatları genellikle 200x300 santimetre uzunluğundadır.