Salla Kazan hediyeleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Salla Kazan hediyeleri nelerdir?
  2. Salla Kazan Google Play 10 TL Nasıl Kullanılır?
  3. Paycell puanla fatura ödenir mi?
  4. Paycell puan nerede kullanılır?
  5. Paycell 2500 Puan kaç TL?
  6. Paycell 50 TL hediyesi nerede kullanılır?
  7. Paycell 5 TL Hediye nasıl kullanılır?
  8. Paycell ile neler alınabilir?
  9. Paycell para çekme hangi banka?
  10. Money pay hazır limit nasıl kullanılır?
  11. Paycell de hazır limit ne demek?
  12. Paycell kredi limiti nasıl kullanılır?
  13. Paycell kredi limiti nedir?

Salla Kazan hediyeleri nelerdir?

Turkcell Salla Kazan Kampanyası ile bedava internetin yanı sıra aylık dergilik paketi, Google Play Store'da geçerli olan 10 TL hediye, aylık Turkcell içi 10.

Salla Kazan Google Play 10 TL Nasıl Kullanılır?

Kampanyaya katılmak için KATIL GOOGLE yazıp 2255'e gönderin. Kampanyadan Turkcell bireysel faturalı ve ön ödemeli tüm müşteriler yararlanabilir. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce KATIL GOOGLE yazılıp 2255'e SMS gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderimi ücretsizdir.

Paycell puanla fatura ödenir mi?

Paycell Kart ile yaptığınız her 1 TL alışverişinizden 2 Paycell Puan, Mobil Ödeme ile yaptığınız her 1 TL alışverişinizden 2 Paycell Puan, Paycell Uygulamasından yaptığınız elektrik, su, doğalgaz gibi her 1 TL'lik kurum faturası ödemenizden 5 Paycell Puan kazanabilirsiniz.

Paycell puan nerede kullanılır?

Paycell ödeme platformu şu anda anlaşmalı SHELL Akaryakıt İstasyonlarında, ZUBİZU mobil uygulamasında, turkcell.com.tr alışverişlerinde ve 532 Çağrı merkezinde kullanılmaktadır.

Paycell 2500 Puan kaç TL?

Turkcell Mobil Ödeme ile gün boyunca dilediğiniz tutarda yapacağınız harcamanıza 10 TL değerinde 2500 Paycell Puan hediye! Kampanyaya katılmak için KATIL 2500 yazıp, 2255'e gönderin.

Paycell 50 TL hediyesi nerede kullanılır?

Salla Kazan kampanyasından yararlanan veya Turkcell Mağazaları'ndan yeni hat satın alan, numarasını Turkcell'e taşıyan müşterilerimiz Paycell Kart'a özel Turkcell internet paketleri ve dijital servislerde geçerli 50 TL değerinde hediye para kazanıyor.

Paycell 5 TL Hediye nasıl kullanılır?

Google Play Hesabım sayfası “Ödeme Yöntemleri” alanından “Paycell I Turkcell Mobil Ödeme” seçilerek kolaylıkla Mobil Ödeme tanımı yapılabilir. KATIL PLAY yazılıp 2255'e gönderildiğinde Google Play'de Turkcell Mobil Ödeme ile yapılacak harcamalarda kullanılacak 5 TL hediye anında hattınıza yüklenecektir.

Paycell ile neler alınabilir?

  • Paycell Kart Paycell Uygulama Paycell Mobil Ödeme.
  • İstanbulkart'a Bakiye Yükleme Para/Harçlık İste Para/Harçlık Gönder Fatura Ödeme Hizmetleri Cüzdan Kolay Ödeme Turkcell TL ve Paket Yükleme.
  • Qr ile Ödeme Alma Paycell Android Pos ile Ödeme Alma Paycell SDK Paycell API.
  • SSS.

Paycell para çekme hangi banka?

Paycell Kart'ınla işlem yapabileceğin ATM'ler: Akbank T.A.Ş. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Burgan Bank A.Ş.

Money pay hazır limit nasıl kullanılır?

Hazır Limit'ten nasıl faydalanabilirim? MoneyPay uygulamasına üye olduktan sonra ana menüde Hazır Limit'e başvurup kimlik bilgilerinizi paylaşmanız yeterlidir. Bilgileriniz en geç 24 saat içinde kontrol edilerek başvurunuza dönüş yapılacaktır.

Paycell de hazır limit ne demek?

Paycell Mobil Ödeme yani yeni adıyla Paycell Hazır Limit; anlaşmalı Paycell noktalarında sadece cep telefonu numaranızı kullanarak, kolay ve güvenli ödeme yapmanızı sağlar. Yaptığınız harcamalarınızsa Turkcell faturanıza yansır.

Paycell kredi limiti nasıl kullanılır?

Paycell Kart'ının limitini artırmak için Turkcell Mağazaları'ndan kimlik ve adres teyidinde bulunmalısın. Sana en yakın Turkcell Mağazası'nı kimlik, pasaport veya ehliyetin ile adına kayıtlı fatura veya ikametgâh belgen ile ziyaret etmelisin.

Paycell kredi limiti nedir?

Kimlik Tespiti ile limitler artırılabilir. KYC'si (Kimlik Teyidi) olmayan müşterilerimiz için aylık nakit çekim limiti 500 TL'dir. Kartınıza ait işlem bilgilerini Paycell mobil uygulamasındaki hesabınızdan takip edebilirsiniz.