Kalça pedi nedir?

İçindekiler:

  1. Kalça pedi nedir?
  2. Silikonlu külot nedir?
  3. Pop Up Külot nedir?
  4. Kalçayı büyük göstermek için ne yapmalı?
  5. Şekillendirici Külot ne işe yarar?
  6. Pop-up sütyen ne demek?
  7. Toparlayıcı Külot ne işe yarar?
  8. Hipster Külot ne demek?
  9. Suspansuvar külot nasil kullanilir?

Kalça pedi nedir?

Popo pedlerimizin daha çok silikon maddeden üretilirken pamuk, sünger gibi malzemelerde kullanılır. popo pedlerimiz nefes alan dokusu ile terletme ve kötü kokuya sebebiyet vermez. Popo desteği size kaybettiğiniz özgüveninizi yeniden kazanmanıza yardımcı olur. Popo pedleri ile popo kaldırmak artık mümkün.

Silikonlu külot nedir?

Silikonlu külotlar, kalça bölgesinde sorun olan bayanların kullanabileceği özel tasarımlı modellerdir. Kalçaların daha güzel görünmesini sağlayan bu külotlar ile daha seksi bir görüntü elde etmek mümkün. ... Silikonlu külot modelleri özellikle küçük kalçalı bayanların yaşadığı problemi ortadan kaldırır.

Pop Up Külot nedir?

Yeni inci tarafından üretilen bu popo kaldırıcı külot, aynı zamanda silikonlu bir modeldir. Kalçalarınızın hem daha dolgun hem de daha kalkık görünmesini sağlar. Basen bölgenizi sarması, aynı zamanda basenleriniz varsa görünümünü de azaltıyor.

Kalçayı büyük göstermek için ne yapmalı?

Kalçayı Büyük Göstermek İçin Ne Yapmalı?
  1. Klasik olarak bahsedilen, spor yapmak.
  2. Popo Külot giymek; Bu artık pek çok yerde satılan ve külot yerine giyilebilecek bir iç çamaşırıdır.
  3. Topuklu ayakkabı giymek ayağın topuklardan yükselmesini sağladığı için kalçayı büyük gösterecektir.
  4. Dar Kot Giymek.
BE

Şekillendirici Külot ne işe yarar?

Bazı kadınlar hala vücut şekillendirme için bir korse veya kuşak giymeyi tercih ediyor. ... Toparlayıcı külotlar, şekillendirir, zayıf gösterir, vücut hatlarınızı yumuşatır, karın kontrolü sağlar, poponuzun daha kalkık görünmesini sağlar.

Pop-up sütyen ne demek?

Göğüsleri büyük göstermek için en az maliyetli ve en pratik yöntemlerden biri Push Up sütyen kullanmaktır. ... Sütyenin alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Kaldırma özelliği nedeniyle dolgulu, destekli yada push up sütyen olarak da bilinir.

Toparlayıcı Külot ne işe yarar?

Toparlayıcı külot, karın ve üst basen bölgesine sıkı bir form kazandırmak amacıyla giyilen yüksek belli alt iç çamaşırı modellerini ifade ediyor.

Hipster Külot ne demek?

Hipster külot: Çok kısa bir şort gibi olan, kalçayı konforlu bir şekilde saran ve geniş yan bantlarıyla ve düşük bel kesimiyle günlük kullanımda rahat hissettiren model. ... Ön kısmı ve ağı ise diğer slip külotlar gibi normal şekilde. Özellikle vücudu saran elbise ve pantolonlarla giymek için ideal.

Suspansuvar külot nasil kullanilir?

Uygulama talimatı: Bel çevresine göre uygun beden tespit edilir. Külot şeklinde giyilerek uygulanır....Yıkama talimatı:
  1. Çamaşır makinasına atılmaz.
  2. Soğuk su ile çitilenmeden yıkanır.
  3. Ütülenmez ve asılarak kurutulmaz.
  4. Deterjan kullanılmaz; beyaz sabun kullanılır.