Tuğba Yılmaz kimdir BKM?

İçindekiler:

  1. Tuğba Yılmaz kimdir BKM?
  2. Ebru Yucel aslen nereli?
  3. Çghb 2 Ebru kimdir?
  4. Oğuz Çelebi kimdir?
  5. Çghb 2 Ömer Faruk Çavuş Kimdir?
  6. Çok Güzel Hareketler Ömer Faruk Çavuş Kimdir?

Tuğba Yılmaz kimdir BKM?

İzmir'de doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro/Oyunculuk bölümü 2016 mezunu. 2016-2018 yıllarında Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. 2019 yılında Ankara'dan İstanbul'a geldi ve 2019 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda da rol aldı. ...

Ebru Yucel aslen nereli?

'te İstanbul'da doğdu. 1.70 boyunda. Yıldız Teknik Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü mezunu.

Çghb 2 Ebru kimdir?

'te İstanbul'da doğdu. 1.70 boyunda. Yıldız Teknik Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü mezunu. Küçük yaşlardan itibaren dans ve tiyatro ile ilgilendikten sonra, 2018 yılında Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibine dahil oldu ve hala orada yer almaktadır.

Oğuz Çelebi kimdir?

yılında Bakırköy'de doğdu. Çocukluğunu Güneşli, Bağcılar'da güvercin ve uçurtma uçurarak geçirdi. 2000 yılında uzak diyarlara Beylikdüzü'ne taşındı. Burada liseyi bitirdi. Daha sonra altı sene Mekanik Sistem Teknikerliği yaptı.

Çghb 2 Ömer Faruk Çavuş Kimdir?

29 Aralık 1992'de Sakarya'nın Karasu ilçesinde doğdu. Karasu Meslek Lisesi Okul tiyatrosu ve Halk Eğitim Merkezi'nde tiyatro ile tanıştı. ... Daha sonrasında Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı 'nı kazandı.

Çok Güzel Hareketler Ömer Faruk Çavuş Kimdir?

29 Aralık 1992'de Sakarya'nın Karasu ilçesinde doğdu. İlk, orta okul ve liseyi Karasu'da okudu. Karasu Meslek Lisesi Okul tiyatrosu ve Halk Eğitim Merkezi'nde tiyatro ile tanıştı.