Izbanla Sirinceye nasil gidilir?

İçindekiler:

  1. Izbanla Sirinceye nasil gidilir?
  2. İzmir otogar Şirince arası kaç km?
  3. Şirince hangi bölgede?
  4. Izmir havaalanından Efes'e nasıl gidilir?
  5. Izmir Alaçatı Nasıl Gidilir?
  6. Istanbul Şirince Köyü Nerede?

Izbanla Sirinceye nasil gidilir?

Şehir merkezinde bulunan İZBAN istasyonlarını kullanarak Tepeköy'e kadar gelip, Tepeköy İstasyonu'ndan Selçuk yönüne giden İZBAN trenine aktarma yapmak gerekiyor. İzmirimkart İZBAN'da gittiğin kadar öde sistemi geçerli. Bindiğiniz istasyona göre giriş ve çıkışta kartınızı okutarak ücretlendirme yapılıyor.

İzmir otogar Şirince arası kaç km?

İzmir - Şirince arası yaklaşık 95 kilometre ve 1 buçuk saat sürmektedir. İstanbul - Şirince arası yaklaşık 635 kilometre ve 8 buçuk saat sürmektedir.

Şirince hangi bölgede?

Ege bölgesinde yer alan Şirince, İzmir'in Selçuk ilçesine bağlıdır. Selçuk'a 8 kilometre, Efes Antik kentine 12 kilometre, Kuşadası'na ise 30 kilometre uzaklıkta bulunan köy, denizden 350 metre yüksekliktedir. Şirince'nin çevresi üzüm bağları ve zeytin ağaçlarıyla çevrilidir.

Izmir havaalanından Efes'e nasıl gidilir?

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Efes'e ulaşım: Havalimanından Efes'e gitmek isteyenleri 62 km'lik yol bekliyor. Havalimanından Efes'e gitmek için İzmir Banliyö Sistemine (İZBAN) binerek Gaziemir Semt Garajına ulaşmak gerekiyor. Gaziemir Semt Garajından 40 dakikada bir sefer yapan dolmuşlarla Selçuk'a gidilebilir.

Izmir Alaçatı Nasıl Gidilir?

ESHOT, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşım hizmeti veren otobüs firması. İzmir şehir merkezinden iki ayrı otobüs kullanarak Alaçatı'ya belediye otobüsü ile gidilebiliyor. 984 numaralı Fahrettin Altay-Urla otobüsünü kullanarak Urla'da indikten sonra 760 numaralı Urla-Çeşme otobüsü ile Alaçatı'da inebilirsiniz.

Istanbul Şirince Köyü Nerede?

Şirince, sadece İzmir'in değil tüm Türkiye'nin en beğenilen ve dikkat çeken köyleri arasında yer alır. Şirince Aydın iline bağlı İzmir'in Selçuk ilçesine 8 kilometre mesafede yer alıyor. Mimari dokusu korunmuş turistik bir köy olan Şirince'de çok sayıda bembeyaz ve oldukça şirin evler bulunuyor.