Evim Şahane başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Evim Şahane başvurusu nasıl yapılır?
  2. Evim Şahane programı ne zaman başlıyor?
  3. Evim Şahane için para ödeniyor mu?
  4. Selim Yuhay kimdir nerelidir?
  5. Evim Şahane para veriyor mu?

Evim Şahane başvurusu nasıl yapılır?

Evim Şahane' ye Nasıl Müracaat Edilir? Programa katılmak isteyenler, Kanal D'nin internet sitesine girip, başvuru formunu doldurabilirler. Adayların başvurusu, 'Evim Şahane' formu nasıl doldurulur başlıklı internet adresindeki formun doldurulmasıyla beraber işleme alınıyor.

Evim Şahane programı ne zaman başlıyor?

Hafta içi her gün saat 14.30'da ekrana gelecek programda, alanında başarılı projelere imza atan Mimar Selim Yuhay, konuk olacağı evde, büyük bir değişime imza atacak ve evi, ev sahibinin hayalindeki hale getirecek.

Evim Şahane için para ödeniyor mu?

Evim Şahane Ücret İstiyor Mu? Evim Şahane ücret konusunda çok tartışılan bir program olmakla birlikte aslında Evim Şahane programına katılmak veya başvuru yapmak için herhangi bir ücret ödenmiyor.

Selim Yuhay kimdir nerelidir?

Selim Yuhay (d. , İstanbul) Ünlü Türk mimar. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 1994 yılı mezunu, mezun olduktan sonra dört ortakla beraber açmış oldukları mimarlık firmasından 2 sene sonra kendi firmasını kurdu.

Evim Şahane para veriyor mu?

Evim Şahane ücret konusunda çok tartışılan bir program olmakla birlikte aslında Evim Şahane programına katılmak veya başvuru yapmak için herhangi bir ücret ödenmiyor.