Internetten otobüs bileti aldıktan sonra ne yapılır?

İçindekiler:

  1. Internetten otobüs bileti aldıktan sonra ne yapılır?
  2. Online otobüs bileti nasıl alınır?
  3. Internetten konser bilet nasıl alınır?
  4. Konuşanlara nasıl bilet bulabilirim?
  5. Otobüs bileti aldıktan sonra ne yapılır?
  6. Biletix Bilet nasıl satın alınır?
  7. Biletix PDF bilet nasıl alınır?
  8. PNR kodu nedir Otobüs?
  9. Açık bilet ne demek?

Internetten otobüs bileti aldıktan sonra ne yapılır?

Biletinizi aldıktan sonraki prosedür biletinizi acente veya otobüs terminallerinden almakla aynıdır. Öncelikle otobüsünüzü bulup ardından koltuğunuzu belirlemektir. Kalkış saatinize kadar ne yapmak istediğiniz tamamen size kalmıştır.

Online otobüs bileti nasıl alınır?

1. Online otobüs bileti satın almak için öncelikle mobil cihazlarınızdan Biletall.com/otobus-biletiadresine giriniz. 2. Aşağıdaki resimde gerekli alanlardan Nereden, Nereye, Gidiş Tarih alanlarını doldurup, Bilet Ara butonuna basılır ve seferlerin listeleneceği sayfaya gidilir.

Internetten konser bilet nasıl alınır?

Nasıl Bilet Alınır
  1. 1-Bilet almak istediğiniz etkinliği seçip "Biletini Al" linkine tıklayın.
  2. 2-Bilet adetini yada koltuğunuzu seçin. İnternet üzerinden tek seferde maksimum 9 adet bilet satın alabilirsiniz.
  3. 3-Bilgilerinizi girin ve bilet temin yöntemini seçiniz. ...
  4. 4-Ödeme işlemini gerçekleştirin.

Konuşanlara nasıl bilet bulabilirim?

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına seyirci olarak katılmak için Biletix'in www.biletix.com/anasayfa/TURKIYE/tr internet adresine giriş yapmalı ve sağ üst tarafta yer alan, 'Etkinlik, sanatçı ya da mekan arayın' kısmına 'Hasan Can Kaya' ismini yazmalısınız.

Otobüs bileti aldıktan sonra ne yapılır?

Biletinizi obilet.com üzerinden satın aldıktan sonra, bilet bilgileriniz tarafınıza e-mail ve SMS ile gönderilmiş olacaktır. Biletinizi bastırmanıza gerek olmadan yalnızca kimliğinizi ve HES kodunuzu göstererek seyahatinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Yazdırılan biletlerde iptal işlemi gerçekleştirilmemektedir.

Biletix Bilet nasıl satın alınır?

Etkinlik biletlerinizi, internet sitemiz üzerinden üye olarak ya da Biletix üyesi olmadan satın alabilirsiniz.

Biletix PDF bilet nasıl alınır?

Sayfanın sağ üst köşesinde bulunan “Tüm PDF Biletleri İndir” butonuna basarak tüm biletlerinizi zipli bir dosya içerisinde indirebilirsiniz. Ayrıca "Hesabım" menüsü altındaki "Biletlerim" sekmesini kullanarak da biletlerinize ulaşabilirsiniz. Dijital biletler, etkinlik mekan girişinde barkod okuyucu ile okutulur.

PNR kodu nedir Otobüs?

PNR(Passenger Name Record)kodu, Yolcu İsim Kaydı'nın kısaltmasıdır. Daha çok rezervasyon numarası olarak bilinir. İnternetten bir bilet rezerve ettiğinizde ya da satın aldığınızda size verilir. Rakamlar ve harflerden oluşur.

Açık bilet ne demek?

Açık bilet, belirli bir süre sınırı içerisinde istenilen an kullanılabilen, üzerinde tarih olmayan seyahat belgesidir. ... Aynı zamanda satın alınan biletin iptali gibi durumlarda bilet açığa alınarak iptal durumunda oluşan maddi zarar engellenebilir.