PS Plus üyeliği nedir?

İçindekiler:

  1. PS Plus üyeliği nedir?
  2. 1 aylık PS Plus kaç TL?
  3. PlayStation ne işe yarar?
  4. PlayStation para puan kodu nereden alınır?
  5. PS Plus 3 Aylık ne kadar?

PS Plus üyeliği nedir?

PlayStation Plus, mevcut ücretsiz PlayStation Network hesabınızı geliştiren ve PS4'ünüzden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlayan bir abonelik hizmetidir. PlayStation Plus, PlayStation Store'a erişimi olan tüm ülkelerde satın alınabilir.

1 aylık PS Plus kaç TL?

PlayStation Plus 1 Aylık Üyelik PlayStation Plus, her ay otomatik olarak alınan 40 TL tutarında yinelenen ücretin bulunduğu devam eden bir aboneliktir.

PlayStation ne işe yarar?

PlayStation Network (kısaca PSN), PlayStation 3 ve PlayStation Portable video oyunu konsolları için Sony Computer Entertainment tarafından oluşturulan çevrimiçi çok oyunculu oyun ve dijital medya ulaştırma servisidir.

PlayStation para puan kodu nereden alınır?

Çevrimiçi bir mağazadan PlayStation Store hediye kartı satın aldığınızda, e-posta yoluyla PlayStation konsolunuz ya da herhangi bir web tarayıcısı kullanarak dijital mağazamızda kullanabileceğiniz bir kod alacaksınız.

PS Plus 3 Aylık ne kadar?

Oyun Bilgileri ve Yasal Bilgiler PlayStation Plus, üç ayda bir otomatik olarak alınan 100 TL tutarında yinelenen ücretin bulunduğu devam eden bir aboneliktir. Ayrıntılı bilgi için bu bölümü genişletin.