Epilasyon aleti ile bikini bölgesi alınır mı?

İçindekiler:

  1. Epilasyon aleti ile bikini bölgesi alınır mı?
  2. Bikini bölgesi epilasyonu nereleri kapsar?
  3. Bikini bölgesi lazer epilasyon acıtıyor mu?
  4. Bikini bölgesi makineyle alınırken acısız nasıl yapılır?
  5. Gillette Venus trimmer Bikini bölgesi düzeltici nedir?
  6. Lazer Epilasyon Özel Bölge acır mı?

Epilasyon aleti ile bikini bölgesi alınır mı?

Epilasyon aleti hangi bölgelerde kullanılır? Satinelle Prestige gibi uygun başlıklara sahip bir ürünü yüz, koltuk altı, kol, bikini bölgesi ve bacaklar gibi tüm vücut bölgelerinde kullanabilirsiniz.

Bikini bölgesi epilasyonu nereleri kapsar?

Kasık bölgesi olarak da bilinen bu kısım, iki bacak arasında yer alır. Yani erkek ve kadınlarda genital bölge bu noktayı kapsar. Hem üreme hem de boşaltım noktasında vücudun en önemli yapı taşlarıdır.

Bikini bölgesi lazer epilasyon acıtıyor mu?

Özel soğutma yapan başlık sayesinde acısız, son derece konforlu bir uygulamadır. Genital bölge vücudun diğer bölgelerine göre daha hassas bir yapıda olduğundan bir çok cihazda fazla acı hissedilmesine rağmen Buz Lazer ile neredeyse acısız lazer epilasyon yaptırabilirsiniz.

Bikini bölgesi makineyle alınırken acısız nasıl yapılır?

Tıraş öncesinde sıcak bir duş alarak veya sıcak bir bez koyarak cildi ve tüyleri yumuşatmak, kremle tüylerin uzama yönüne doğru tıraş etmek, sonrasında ölü derileri uzaklaştırmak ve bölgeyi nemlendirmek en iyi sonuçları sağlayacaktır.

Gillette Venus trimmer Bikini bölgesi düzeltici nedir?

Bikini bölge düzelticisi Gillette Venus Bikini Trimmer, sadece bir tıraş bıçağı değil, onun ötesinde cildin en hassas kısımlarındaki tüyleri kolayca, basit ve hızlı bir şekilde alabileceğiniz bir ürün. 90 derecelik açılı-başlığa sahip olan Gillette Venus Bikini Trimmer, cildinizi kesik ve çiziklerden korur.

Lazer Epilasyon Özel Bölge acır mı?

Epilasyon uygulamasında işlem yapılan bölgeye milisaniyelik lazer atışları yapılmaktadır. Bu atışlar esnasında kişinin hissedeceği şey o bölgeye sanki bir paket lastiği çarpıyormuş gibi ya da bundan daha hafif bir his olacaktır. Ancak genital bölge çok hassas olduğundan bu bölgede acı biraz daha fazla hissedilebilir.