Kozmetik maskara nedir?

İçindekiler:

  1. Kozmetik maskara nedir?
  2. Mavi maskara ne işe yarar?
  3. Kusursuz rimel nasıl sürülür?
  4. Mavi maskara nasıl kullanılır?
  5. Loreal Bambi Eye kaç ml?

Kozmetik maskara nedir?

Rimel, göz makyajına vurgu yapmak, çarpıcı bir görünüm elde etmek ve etkileyici bakışlarla dikkat çekmek için en çok tercih edilen kozmetik ürünlerinden biri. Bu harika ürün minik bir fırçayla uygulanıyor. Rimelin amacı ise her bir kirpik telinin çok daha dolgun ve uzun görünmesini sağlamak.

Mavi maskara ne işe yarar?

*Mavi renkte mascara hemen hemen herkese yakışır. Mavi gözlerinizin beyazını daha da beyaz gösterir. Açık mavi tonlarında kullanacaksanız belirginliğinin artması için altına çok az siyah mascara sürebilirsiniz. Ama elektrik mavisi tonlarında sürecekseniz sadece renkli rimelinizi kullanabilirsiniz.

Kusursuz rimel nasıl sürülür?

Maskara Uygula!
  1. İlk olarak maskaranı kirpiklerini kökten uca kavrayacak şekilde uygula.
  2. İkinci katı uygulamadan önce 10 saniye kadar maskaranın kurumasını bekle. ...
  3. Eğer uygulama esnasında kirpiklerin birbirine yapışıyorsa maskarana zikzak hareketleri vererek kirpiklerine uygulamaya devam et.
Daha fazla öğe...

Mavi maskara nasıl kullanılır?

- Mavi renkte rimeli herkes kullanabilir. Mavi rimel, yoğun geçen bir gecenin ertesi gününde, gözlerinizin hiçbir şey olmamış gibi parlak ve beyaz görünmesini sağlar. Mavi maskaranın etkisini artırmak için siyah rimelin üstüne sürebilirsiniz. Böylece daha derin ve daha belirgin olacaktır.

Loreal Bambi Eye kaç ml?

L'Oréal Paris Bambi Eye Ceylan Göz Etkili Maskara, Siyah, 8.9 ml.