Passiflora şurubu neye iyi geliyor?

İçindekiler:

  1. Passiflora şurubu neye iyi geliyor?
  2. Passiflora şurup Recetesiz alınır mi?
  3. Passiflora şurup uyku için iyi mi?
  4. Passiflora şurup ne kadar içilmeli?
  5. Passiflora şurup ne zaman kullanılır?
  6. Passiflora şurup ne kadar sürede etki eder?

Passiflora şurubu neye iyi geliyor?

Sağlık Bakanlığı ise passiflora preparatlarının prospektüslerinde, "Huzursuzluk, endişe, anksiyete, adet görme ve menapoz dönemindeki ruhsal sıkıntı ve gerginlikte, bu durumlardan kaynaklı veya sinirsel kaynaklı uykusuzluk gibi şikâyetlerin giderilmesinde destekleyici olarak kullanılır" ifadesi ile satışa sunulmasını ...

Passiflora şurup Recetesiz alınır mi?

Passiflora şurup Sandoz firmasının da üretiminden satın alınabilir. Normal reçete ile satın alınabilir.

Passiflora şurup uyku için iyi mi?

Ekrem Sezik passifloranın kullanılış amaçlarını maddeler halinde anlatıyor: * “Avrupa İlaç Kurumu (AİK) passiflorayı 'Geleneksel Bitkisel Tıbbi Ürün' olarak kabul ederek kullanım amacını şu ifadelerle vermektedir: 'Stresin hafif belirtilerine ve uyku düzenini sağlamaya yardımcı olma.'”

Passiflora şurup ne kadar içilmeli?

Tercihen yemek zamanı sonrasında, çocuklarda (4-10 yaş grubu) günde 1 Ölçek (5 ml) doktor tavsiyesine göre daha ufak dozlarda kullanılır. 11 yaş ve üstü yetişkinlerde uyku sorunu için yatmadana önce 2 ölçek (10 ml), gün boyunca sakinleştirici bir etki sağlamak için yemeklerden önce 1-2 ölçek kullanılabilir.

Passiflora şurup ne zaman kullanılır?

11 yaş ve üstü yetişkinlerde uyku sorunu için yatmadana önce 2 ölçek (10 ml), gün boyunca sakinleştirici bir etki sağlamak için yemeklerden önce 1-2 ölçek kullanılabilir. Bu takviye edici gıda 4-10 yaş grubu çocuklar ile 11 yaş üstü yetişkinlerin kullanımına uygundur.

Passiflora şurup ne kadar sürede etki eder?

Etkisi zaman içinde görülmektedir. Yani yukarıda belirttiğim etkiler hemen değil, passiflora ürününün kullanılmasından 5-6 gün sonra ortaya çıkmaya başlar.”