Aşti Servisleri saat kaça kadar?

İçindekiler:

  1. Aşti Servisleri saat kaça kadar?
  2. Aşti otogardan Sincan'a Nasıl Gidilir?
  3. Aşti Kızılay Nasıl Gidilir?
  4. Aşti otopark ücretli mi?
  5. 2021 metrolar kaça kadar açık?
  6. AŞTİ de ücretsiz otopark kaç dakika?
  7. AŞTİ de asansör var mı?
  8. Ankara otogardan Keçiören'e Nasıl Gidilir?

Aşti Servisleri saat kaça kadar?

Aşti ücretsiz servisleri kaça kadar çalışıyor sorusuna cevap olarak servisler, 24 saat boyunca hizmet veriyor ve İstasyon caddesi güzergahını kullanarak Sincan'a ulaşıyor.

Aşti otogardan Sincan'a Nasıl Gidilir?

Aşti Terminali, Sincan'a ortalama 25 km uzaklıktadır ve ulaşım otogardan kalkan Sincan dolmuşları ile sağlanmaktadır. Şehirlerarası otobüs biletinizi servis şoförüne göstererek, bu hatları ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Aşti Kızılay Nasıl Gidilir?

Ankaray, ortalama 5 dakikaya bir hareket ediyor ve 8 dakika gibi kısa bir sürede Kızılay Meydanına ulaşıyorsunuz. Aşti'den Kızılay'a son Ankaray (metro) sefer saati 00:50'de hareket ediyor. İsterseniz Kızılay istasyonunda Sincan – Çayyolu Metro Hattına aktarma yaparak Ankara'nın farklı semtlerine de ulaşabilirsiniz.

Aşti otopark ücretli mi?

Toplantıda Ankara Belediyesi otoparklarında uygulanacak ücretler şöyle belirlendi: ... AŞTİ'deki otopark için ilk 1 saati ücretsiz, 1 saati geçen sürelerde ise diğer otopark ücretleriyle aynı olacak."

2021 metrolar kaça kadar açık?

2021 METRO ÇALIŞMA SAATLERİ! Hal böyleyken bu ulaşım aracını düzenli olarak kullanan vatandaşlar güncel saatlerin arayışına girdi… METRO SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR? Metrolar genellikle 06:00 – 00:00 saatleri arasında sefer düzenlemektedir.

AŞTİ de ücretsiz otopark kaç dakika?

AŞTİ otoparkında ücretsiz kalma süresi 45 dakika olarak belirlenirken, girişte plaka tanıma sistemine göre bu süreyi dolduran araçlar için otopark çıkışında ücretlendirme otomatik olarak yapılacak.

AŞTİ de asansör var mı?

AŞTİ binasının 28 giriş noktasında 59 adet otomatik kapı bulunmakta, 1.000 kg taşıma kapasiteli 2 adet yük asansörü ve 645 kg taşıma kapasiteli 2 adet insan asansörüyle birlikte 4 adet yürüyen merdiven çalışmaktadır.

Ankara otogardan Keçiören'e Nasıl Gidilir?

AŞTİ yani Otogardan Keçiören'e nasıl gideceksiniz. Aşti'den Ankaray metrosuna bineceksiniz. Kızılay'da ineceksiniz. Hemen aktarmalı olarak Batıkent Metrosuna bineceksiniz.