Kantaron özlü krem ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Kantaron özlü krem ne için kullanılır?
  2. Sarı kantaron kremi ne işe yarar?
  3. Sarı kantaron kremi nasıl kullanılır?
  4. Kantaron yağı kremi hemoroide iyi gelir mi?
  5. Kantaron özlü bitkisel krem ne için kullanılır?
  6. Akışık kantaron özlü bitkisel krem nasıl kullanılır?
  7. Nursima kantaron özlü krem ne işe yarar?

Kantaron özlü krem ne için kullanılır?

Özellikleri: Kantaron, Vitamin E, Provitamin B5, ve Pirinç yağı içeren ersağ kantaron özlü krem, kuruyan cildinize ihtiyacı olan nemi verirken gerekli bakımınıda sağlamaktadır. Cildin serbest radikallere karşı korunmasına, elastikiyetini artırarak daha sıkı ve genç bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Sarı kantaron kremi ne işe yarar?

İltihap gidericidir. Yanıkları, kızarıklıkları, böcek ısırıklarını, pişikleri küçük yaraları ve çürükleri iyileştiricidir. ... ⭕Uzun süre yataktan çıkamadığı için ciltte çeşitli yara, kızarıklık, pişik gibi sorunların göründüğü hastalarda da sarı kantaron cilt üzerinde iyileştirici etki gösterebiliyor.

Sarı kantaron kremi nasıl kullanılır?

El, yüz, saç ve tüm vücutta rahatlıkla kullanılabilir. 0 etken maddeden oluşan Kantaron Yağlı Kremden az miktarda alınır, masaj yaparak cilde yedirilir. Hızlı emilen formülü sayesinde, ciltte yağlılık hissi bırakmaz ve asla yağlandırmaz. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Kantaron yağı kremi hemoroide iyi gelir mi?

Varisler üzerinde iyileştirici etki gösterir. Damarları büzerek kanamayı durdurur. Hemoroide iyi gelir. Gut, eklem ve kas ağrılarını azaltır.

Kantaron özlü bitkisel krem ne için kullanılır?

Kantaron yağı yaşlanma belirtilerini geciktirmeye, kırışıklıkları önlemeye ve cildin elastikiyetini arttırmaya yardımcı olur. Cildin ihtiyacı olan nem dengesini sağlarken daha pürüzsüz ve canlı bir görünüm elde edilmesine katkıda bulunur.

Akışık kantaron özlü bitkisel krem nasıl kullanılır?

Kullanımı: Haricen kullanılır. Rahatsızlık olan bölgeye günde 2-3 defa sürülür.

Nursima kantaron özlü krem ne işe yarar?

Kantaron özlü krem , içeriğinde birçok bitki yağı bulunduran, cilt bakımı ve arometerapi masajı için kullanılabilen bir doğal kremdir. Tüm cilt tiplerinde kullanılabilir. Bitkisel içeriği sayesinde masaj yapılmasını kolaylaştırır.