Araç garantisi kaç yıl?

İçindekiler:

  1. Araç garantisi kaç yıl?
  2. Media Markt uzatılmış garanti ne demek?
  3. Garanti Plus nedir?
  4. Renault garanti süresi ne kadar?
  5. Uzatılmış garanti ne demek?
  6. Araç garanti nasıl çıkar?
  7. Skoda garanti uzatmalı mı?
  8. Fiat EGEA 2020 kaç yıl garantili?
  9. Fiat garanti neleri kapsar?
  10. Eureko Sigorta neyi kapsar?

Araç garantisi kaç yıl?

Binek araçların tümü için Boya Garantisi, Garanti Başlangıç Tarihinden itibaren üç yıl olarak belirtilmiş.

Media Markt uzatılmış garanti ne demek?

MediaMarkt'ın müşterilerine sunduğu uzatılmış garanti programı, satın alacağınız tüketici elektroniği kategorisindeki ürünlerin daha uzun yıllar garanti altında olmasını sağlar. ... Bu süre bittiğinde ise satın alınan ürün olası bir arıza sonrasında tamir işlemleri ve maliyeti, müşteri tarafından karşılanmak zorundadır.

Garanti Plus nedir?

Volkswagen Garanti Plus®, aracınızı satın alırken sunulan 2 yıllık fabrika garantisini 3 yıl daha uzatarak, toplam garanti sürenizi 5 yıla kadar çıkarmanıza olanak tanıyor.

Renault garanti süresi ne kadar?

Araç garantisi süresi; ilk 2 yılda kilometre sınırsız, 3. yılda ise 100.000 kilometre* ile sınırlı olacak şekilde toplam 3 yıldır. *Talisman, Koleos modelleri için 150.000 km olarak uygulanmaktadır.

Uzatılmış garanti ne demek?

UZATILMIŞ GARANTİ Uzatılmış garanti aracınızın garantisinin devamı niteliğinde olup mekanik ve elektrik aksamını garanti altına almaktadır. Bu sayede ilerleyen dönemlerde aracınızda ürün veya üretim kaynaklı herhangi bir olumsuzluk yaşamanız durumunda kapsam dahilinde FIAT garantisi ile ücretsiz olarak giderilir.

Araç garanti nasıl çıkar?

Aracın değişiklikten etkilen parça ve/veya parçalarını garanti dışı kalır. Ayrıca jantın kırılması, eğrilmesi veya yerinden çıkması nedeniyle büyük bir kaza olması durumunda aracın bütünü garanti dışı kalabilir. Ayrıca karşılaşılan hata lastik kaynaklı bile olsa lastik üreticisi de sorumluluk kabul etmez.

Skoda garanti uzatmalı mı?

Tüm parçaları dahil olmak üzere aracın tamamı 2 yıl süreyle garanti kapsamındadır. Tüm Skoda araçlar kilometre sınırı olmaksızın 3 yıl boya garantisine sahiptir. ... Aracın mülkiyet değişikliği garanti süresini etkilemez.

Fiat EGEA 2020 kaç yıl garantili?

GARANTİ SÜRESİ VE KAPSAMI Egea model araçlar TOFAŞ ve/veya Bayi'den satın alınmış olmak ve aşağıdaki şartlara uygun olmak koşuluyla, 3 yıl 60.000 km yasal garanti süresini takip eden 4. ve/veya 5. yıl veya toplam 100.000 km kullanım boyunca (hangisi önce dolarsa) onarım güvencesi kapsamındadır.

Fiat garanti neleri kapsar?

Binek araçlarımızın (Egea model hariç) yasal garantisini takip eden 3. Yıl ya da 150.000 Km (Hangisi önce biterse) akü ve tekerlek lastikleri haricindeki diğer tüm mekanik aksamı garanti belgesinde sayılan şartlar dahilinde üretim hatalarına karşı TOFAŞ' ın garantisi altındadır.

Eureko Sigorta neyi kapsar?

Yangın, yıldırım ve infilak gibi felaketlerin, doğrudan sigorta altında olan eviniz veya eşyalarınıza verdiği zararlar teminat altındadır. Aynı zamanda evinizdeki yangın ve infilak sebebiyle komşunuzda meydana gelebilecek hasarlarımızda teminat altındadır.