101 okey plus çip hangi Pepsi?

İçindekiler:

  1. 101 okey plus çip hangi Pepsi?
  2. Pepsi internet kampanyası nasıl yapılır?
  3. 101 plus çip ne işe yarar?
  4. Fanta kapaklarından nasıl internet kazanılır?
  5. Okey Plus çip nasıl gönderilir?
  6. 101 Okey Plus pepsi kodu kaç haneli?

101 okey plus çip hangi Pepsi?

Şti. tarafından T.C. sınırları içerisinde üretilmiş şifreli ve GÜMÜŞ açma halkalı Pepsi 2 ml kutu, SİYAH açma halkalı Pepsi MAX 250ml ve 330ml kutu ve SİYAH kapaklı ve Beyaz üstü SİYAH KazandıRio baskılı Pepsi Max ve Twist 1L ve 1,5L PET'lerdeki şifreler dahildir.

Pepsi internet kampanyası nasıl yapılır?

Pepsi Bedava İnternet Kampanyası Nedir?
  1. Her bir açma halkasının altında kodlar bulunur.
  2. Bu kodlar 8 veya 10 haneli olabilmektedir.
  3. Bu kodları www.pepsi.com.tr adresine girmelisiniz.
  4. Günlük en az 250 Mb ve en çok 2 Gb internet kazanma hakkına sahip olabilirsiniz.
Daha fazla öğe...•4 gün önce

101 plus çip ne işe yarar?

101 Okey Plus oyununda turnuva seçeneği bulunmakta ve bu turnuvaya katılmak için bilet gerekmektedir. Bilet almanın yolu reklam izlemek ya da çevrimiçi satın alma yapmaktır. Turnuvayı kazanan çip kazanmaktadır. Oyun, bağımlılığı artırmak adına gün aşırı oyuna girişlerde ücretsiz çip vermektedir.

Fanta kapaklarından nasıl internet kazanılır?

Fanta bedava internet kampanyası ile 2021 yılında 250 Mb ile 1 Gb arasında internet hediye ediyor. 330 Ml'lik Fanta portakal ürünlerinin açma halkalarındaki 8 haneli kodu Daha Daha web sitesine yükleyin ve sonra aşağıdaki adımları izleyin; Kampanya gereği 24 saat geçerli internet hediyenizi alın.

Okey Plus çip nasıl gönderilir?

Okey Plus'ın Mobile sürümünü oynarken oyun keyfinizi bölmeden çip almak için aşağıdaki görselde göreceğiniz "Çip Al" butonuna basmanız yeterli olacaktır. Ardından Apple kimliğinizle kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz.

101 Okey Plus pepsi kodu kaç haneli?

101 Plus oyunu için satın aldığım Pepsi 2.5 litre kolaların kapaklarındaki 10 haneli şifreler yüklenmiyor. (Hatalı veya kapsam dışı bir kod girdiniz.) hatası veriyor, 330 ml kutu kola kapağındaki 8 haneli olanlar yükleniyor.