TurkNet başvuru iptali nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. TurkNet başvuru iptali nasıl yapılır?
  2. TurkNet iptali kaç gün sürer?
  3. TurkNet cayma bedeli var mı?
  4. Türknete Nasıl Başvurulur?
  5. İnternet aboneligi nasil iptal edilir?
  6. İnternet kapatma kaç gün sürer?
  7. Avea cayma bedeli nasıl öğrenilir?
  8. E-devlet internet abonelik iptali nasıl yapılır?

TurkNet başvuru iptali nasıl yapılır?

1- İptal talebinizi, kimliğinizin önlü arkalı fotokopisi ve Abone/Hizmet numaranızın, bulunduğu bir dilekçeyi e-posta eki ile birlikte iptal-faks@turknet.net.tr e-posta adresimize göndermeniz yeterli. Bu adrese gönderdiğiniz e-postalar, bize faks olarak gelecek.

TurkNet iptali kaç gün sürer?

İptal Süreci Nasıl İşler? İptal dilekçenizi takiben 24 saat içinde faturalamanızı durduracağız ve 7 gün içerisinde hizmetiniz otomatik olarak sonlanacak. İşleminiz tamamlandığında size SMS ile bilgi göndereceğiz.

TurkNet cayma bedeli var mı?

Evet, mevcut operatörünüzün size çıkaracağı taahhüt cayma bedelini, 120 TL'ye kadar karşılıyoruz. Bu tutarı 6 ay boyunca faturanıza indirim sağlayarak üstleniyoruz. Kampanyamız internet hizmeti taahhüt cayma bedelini kapsıyor.

Türknete Nasıl Başvurulur?

Evinizde internet varsa TurkNet'e geçiş için tıklayın. Sizi hızlı ve güvenli bir şekilde TurkNet abonesi yapıyoruz. Buradan veya 0850 288 80 81 anında aboneliğinizi başlatın. Ardından gerekli belgeleri biz hazırlayıp, kuruluma gelen ekibimizle size iletelim.

İnternet aboneligi nasil iptal edilir?

e-Devlet'ten internet, telefon ve yayın hizmeti iptali şöyle yapılabilecek: “Elektronik imza ile. Önce abone, hizmet numarası seçimi yapılıyor. Kimlik bilgileri gerekli alanlara girilecek. Bu şekilde fesih belgesi elektronik imza ile işletmecilere iletilebilecek.

İnternet kapatma kaç gün sürer?

Kapatma İşlemini Ay Sonuna Bırakmayın Dilekçenizin işleme konması ve abonelik iptal talebinizin yerine getirilmesi bazen 10 iş günü kadar sürebilmektedir.

Avea cayma bedeli nasıl öğrenilir?

Türk Telekom taahhüt sorgulaması yapmak için telefonunuzun arama kısmına *124# yazıp arama tuşuna basın. Ardından 3-TAAHHUT seçeneğini seçip 2-Taahhut seçeneğini tekrar seçin. Taahhüt gün sayınız, kalan taahhüt süreniz ve cayma bedeli SMS ile telefonunuza gelecektir.

E-devlet internet abonelik iptali nasıl yapılır?

Kimlik Kartı ya da bankacılık uygulamaları üzerinden e-Devlet'e giriş yapın. Karşınıza çıkan listeden aboneliğini iptal etmek istediğiniz şirketi seçin ve “abonelik sorgula” kısmına tıklayın. Çıkan ekranda “fesih başvurusu yap” bağlantısına tıklayıp fesih başvuru nedeninizi doldurun.