Löseve kayıt nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Löseve kayıt nasıl yapılır?
  2. LÖSEV nasıl olunur?
  3. Neden gönüllü olmak istiyorsunuz?
  4. LÖSEV den nasil yardim alabilirim?
  5. Bir birey neden gönüllü olmak ister?

Löseve kayıt nasıl yapılır?

LÖSEV Vakfı'na giderek elden ya da LÖSEV'in resmi internet sitesinden “Gönüllü üye formu”nu doldurmanız yeterli. İnternet üzerinden gönderilen formlarla ilgili onay mailleri 24 saat içinde gönüllüye ulaştırılıyor. Formdaki bilgiler gönüllü üye kaydı olarak alınıyor ve sistemde saklanıyor.

LÖSEV nasıl olunur?

LÖSEV' gönüllü üye olmak çok kolaydır. Vakfımıza gelerek elden ya da resmi internet sitemizden bir “Gönüllü üye formu” doldurmanız gerekmektedir. İnternet üzerinden gönderilen formlarla ilgili onay mailleri 24 saat içinde gönüllüye ulaştırılmaktadır.

Neden gönüllü olmak istiyorsunuz?

Gönüllüler, Sivil Toplum Kuruluşlarında çalışmaları etkileyebilecek, yönlendirebilecek bir role sahiptirler. Hem gönüllü, hem de sivil toplum kuruluşu fayda sağlar, toplumun güçlenmesine katkıda bulunur. Gönüllünün sağladığı en önemli hizmet, yaşadığı topluma sağladığı katkıdır, ürettiği hizmettir.

LÖSEV den nasil yardim alabilirim?

Türkiye'nin her köşesinde devam ettirmemize, lösemili çocuklarımızın ve kanser hastalarının sesini duyurmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bağış yapın! http://www.losev.org.tr/bagis adresini ziyaret ederek lösemili ve kanserli çocuklar ile yetişkin hastalar için tercih ettiğiniz şekilde bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Bir birey neden gönüllü olmak ister?

Bir gönüllünün taşıması gereken ilk ve vazgeçilmez nitelik samimi olarakgönüllü” olmasıdır. Gönüllülük bireye haz ve manevi zenginleşme, özgüven gelişimi, ekip çalışması becerilerinde artış ile toplumsal konumun gelişmesi, yeni çevre ve arkadaşlıklar ve yeni ilgi alanları bulma konularında katkı sağlar.