Evkur taksit yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Evkur taksit yapıyor mu?
  2. Telefon taksitle alınır mı?
  3. Evkur sipariş kaç günde onaylanır?
  4. Ev kur kaç şubesi var?
  5. Evkur hangi durumlarda kefil ister?
  6. Evkur sipariş durumu nasıl öğrenilir?

Evkur taksit yapıyor mu?

Evkur Güvencesiyle Teknolojinin Tadını Çıkarın Evkur sayesinde 6 ay taksitle kolay bir şekilde son model telefon çeşitlerini satın alınabilir ve rahat bir şekilde ödeme yapılabilir.

Telefon taksitle alınır mı?

İlgili kısıtlama kapsamına girmeyen ticari kredi kartları ise tüketiciler tarafından cep telefonu satın alım sürecinde sorunsuz şekilde kullanılabiliyor. Bu doğrultuda ticari kredi kartı aracılığıyla cep telefonları 9 aya varan taksit imkânlarıyla satın alınabiliyor.

Evkur sipariş kaç günde onaylanır?

Evkur şubelerinden alışveriş başvurusu yaptıktan sonra en az 7 en fazla 15 iş günü içerisinde size olumlu yada olumsuz dönüş sağlamaktadırlar lakin onaylanmayan bazı durumlarda dönüş geç oluyor yada hiç olmuyor bunuda dikkate almanızı öneririz.

Ev kur kaç şubesi var?

Kaliteli hizmetimiz, kendimize özgü mağaza konseptimiz, 88 mağaza, 240.000 m² kapalı alan ve 4.200 çalışanımızla, EVKUR olarak Türkiye'nin en büyük mağazalar zincirleri arasında yer almaktayız.

Evkur hangi durumlarda kefil ister?

Kefil neden isteniyor? Annenizin zaten bir ödemesi olduğu için ikinci bir ürün almak isterse bu ileride ödeyememe gibi bir duruma sebebiyet verebileceğinden Evkur kendini sağlama alma amacıyla sizden kefil ister.

Evkur sipariş durumu nasıl öğrenilir?

Evkur mağazalarından yaptığınız alışverişlerde ürün takip numarası ile sipariş takip etmek yada ürün sorgulamak gibi bir durum yoktur bu sadece müşteri temsilcisi aracılığı ile yapılmaktadır lakin eğer ki alışverişinizi Evkur internet sitesinden yaptıysanız üye girişi yaparak hesabım kısmına girebilir ve oradan ...