Betaserc 24 mg günde kaç defa?

İçindekiler:

  1. Betaserc 24 mg günde kaç defa?
  2. Betaserc ne işe yarıyor?
  3. Vasoserc yan etkileri nelerdir?
  4. Vasoserc hangi hastalık için kullanılır?
  5. Vastarel MR yan etkileri nelerdir?

Betaserc 24 mg günde kaç defa?

Uygun kullanım ve doz / uygulama sıklığı için talimatlar: İlacı kullanmaya devam ediniz. İlacın etkisini göstermeye başlaması zaman alabilir. Normal doz, günde 2 kez, bir adet BETASERC® 24 mg tablettir. Eğer günde bir tabletten daha fazla alıyorsanız, tabletlerinizi gün içine eşit olarak yayınız.

Betaserc ne işe yarıyor?

prospektüsüne göre; nasıl çalıştığı, vücutta tam olarak nelere etki ettiği keşfedilememiş ama nasıl oluyorsa tedavide kullanılmasında sakınca görülmeyen; baş dönmesi, vertigo ve meniere hastalığı tedavisinde kullanılan 17.40 ytl fiyatında betahistin dihidroklorür olarak tanımlanan ilaç.

Vasoserc yan etkileri nelerdir?

VASOSERC FORT'tan kullanmanız gerekenden fazla kullanmışsanız, aşağıdaki semptomlar görülebilir: Başağrısı, yüzde kızarıklık, kalp atım sayısında artma, tansiyon düşmesi, nefes almada zorluk, yutkunmada güçlük. Aşırı doz tedavisi doktorunuzun belirleyeceği standart destek tedavi yöntemlerini içermektedir.

Vasoserc hangi hastalık için kullanılır?

VASOSERC etkin madde olarak betahistin dihidroklorür içerir. Kulaktaki bir rahatsızlığa bağlı olarak ortaya çıkan baş dönmesi belirtilerinin tedavisinde kullanılmaktadır.

Vastarel MR yan etkileri nelerdir?

Kusma, Ciltte döküntü, Kaşıntı, Kurdeşen, Güçsüzlük hissi, Seyrek: Düzensiz veya hızlı kalp atışı (çarpıntı), Artmış vaya hızlı kalp atışları, Ayağa kalkarken oluşan baş dönmesine neden olabilen kan basıncı düşüşü, Bayılma, Keyifsizlik, Düşme, Ateş basması.