Tarım kredisi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Tarım kredisi nasıl alınır?
  2. Ihtiyaç kredisi ne kadar sürede çıkar?
  3. Isteğe bağlı Bağkurlu kredi çekebilir mi?
  4. Tarım kredi Kooperatifinden kredi nasıl alınır?
  5. Genç çiftçi kredisi nedir?
  6. Çalışmayana kredi çıkar mı?

Tarım kredisi nasıl alınır?

Kredi için başvurular şubeye gitmeye gerek kalmadan SMS yoluyla alınıyor. Bankanın şartlarına uygun olan çiftçilerin kredisi onaylanarak, kısa süre içerisinde talep ettikleri tutar hesaplarına yatırılıyor.

Ihtiyaç kredisi ne kadar sürede çıkar?

İhtiyaç kredilerinde olduğu gibi kredibilitenize ve bankaların çalışma prensiplerine bağlı olarak bu süreç aynı gün veya ortalama 2 iş günü içinde sonuçlanmaktadır.

Isteğe bağlı Bağkurlu kredi çekebilir mi?

Borcu olanlara kredi kolaylığı da sağlanacak. Bu kapsamda SGK ile Ziraat Bankası arasında protokol imzalandı. Böylece Bağ-Kurlunun borcunu ödeyip hemen emekli olması sağlanacak. Bu durumdaki Bağ-Kur'lular herhangi bir teminat göstermeden kredi kullanabilecek.

Tarım kredi Kooperatifinden kredi nasıl alınır?

üyeleri uygun görmesi halinde biri kamu çalışanı olmak şartı ile üç kefil ile otuz bin TL ile kırk bin TL arası tarım kredisi kullanacakların ise 2 kamu çalışanı toplam 4 kefil ile kredi kullandırılabilir.

Genç çiftçi kredisi nedir?

Geçen yıllarda köylerine dönmüş olan 18 ve 41 yaş arasındaki genç çiftçilere 30 bin lira hibe desteği bu yıl da devam ediyor. Bu bakımdan köye yerleşerek tarım ya da hayvancılığa başlayacak olanlara 30 bin lira devlet desteği sunuluyor ve Ziraat Bankası tarafından da bu hibenin 3 katı tutarınca kredi sağlanıyor.

Çalışmayana kredi çıkar mı?

Çalışmayan ancak düzenli geliri olan, bankada belirli bir teminatı olan, bankayla işlem geçmişi olan, alacak takip sürecinde olmayan kişiler bankadan kredi kartı alabilir. Alacağınız kredi kartı düşük limitli olabilir ancak zamanla düzenli kullanım ile limitinizi yükseltebilirsiniz.