Neden Braas Kiremit?

İçindekiler:

  1. Neden Braas Kiremit?
  2. Braas Kiremit Nedir?
  3. RoofBoard nedir?
  4. En iyi çatı malzemesi hangisi?
  5. Braas kiremit Fabrikası Nerede?
  6. Braas kiremit m2 kaç adet?
  7. BoardeX Roof nedir?
  8. BoardeX Roof kaç kg?
  9. Çatı ne kadara mal olur?
  10. En iyi çatı nasıl yapılır?
  11. Braas kiremit hangi ülkenin?
  12. Kiremit çeşitleri nelerdir?
  13. BoardeX fiyatları ne kadar?
  14. BoardeX yanmaz mı?
  15. BoardeX sudan etkilenir mi?
  16. Çatı nasıl ölçülür?

Neden Braas Kiremit?

Bünyesine çok düşük oranda nem alan yapısı ile zorlu hava koşullarına karşı sağlamlığı artar, maksimum su geçirimsizlik sunar. Sıkıştırılmış yapısı sayesinde dolu yağışı başta olmak üzere çatıya gelen yüklere karşı yüksek direnç gösterir.

Braas Kiremit Nedir?

Braas Kiremit, üretim teknolojisi, yüzey kaplama teknolojisi ve bünyesine çok düşük oranda nem alan yapısı ile zorlu hava koşullarına karşı sağlamlığı ile diğer ürünlerden ayrılır, maksimum su geçirimsizlik sunar.

RoofBoard nedir?

Braas RoofBoard, üstün özellikleri ile çatı kaplama altı levhası olarak geliştirilmiş yeni nesil bir çözümdür. Braas RoofBoard, alçı ve cam elyaftan üretilen, arka yüzeyi file ile güçlendirilmiş inovatif bir üründür.

En iyi çatı malzemesi hangisi?

Kiremit, ısıya ve sıcağa karşı son derece dayanıklı bir malzemedir ve uzun süre boyunca dayanıklılık gösterir. Kış mevsimini oldukça soğuk geçiren bölgelerde ise çatı kaplamak için tercih edilen malzeme sac kaplama malzemeleridir.

Braas kiremit Fabrikası Nerede?

Önemli kiremit üreticilerinden bir olan şirket, 1998 yılında Fransız Lafarge Grup bünyesine katılmıştır. Firma 2008 yılında Lafarge Grubu bünyesinden çıkarak Monier ismi adı altında faaliyet göstermeye başlamıştır. Firmanın Türkiye'de Kocaeli'nin Gebze ilçesinde fabrikası bulunmaktadır.

Braas kiremit m2 kaç adet?

Braas Kiremit Akdeniz
AdıDetaylar
Genişlik33 cm
Lata aralığı31,5-34,-5 cm
Sarfiyat / m210 adet
Uzunluk42 cm
3 satır daha

BoardeX Roof nedir?

BoardeX roof, arka yüzeyi özel beyaz file şilte ile güçlendirilmiş çatı levhasıdır. Kil veya beton kiremit ve shingle gibi çatı malzemelerinin altında OSB veya tahta yerine kullanılır. A1 sınıfı yanmaz BoardeX roof yanmaz çatı detaylarının kesin çözümüdür.

BoardeX Roof kaç kg?

Boardex ağırlığı : 1 adet Boardex yaklaşık 33 kg dır. Yapısındaki su ve neme karşı güçlendirilmiş çekirdeğe sahiptir. Orijinal boardex levha özel turuncu renkli cam elyaf şilte kaplaması ile dış duvar üretiminde kullanılan dış cephe kaplama levhasıdır.

Çatı ne kadara mal olur?

Çatı TipiMarkalarFiyat
Ahşap üzeri kiremit çatı kaplama (işçilik ve malzemeler dahildir)Kılıçoğlu540 TL. / m2
Çelik üzeri kiremit çatı kaplama (işçilik ve malzemeler dahildir.)Kılıçoğlu885 TL. / m2
Ahşap ve yeni nesil ondülin çatı kaplama (işçilik ve malzemeler dahildir.)Kılıçoğlu000 TL. / m2
11 satır daha

En iyi çatı nasıl yapılır?

Çatı Sistemleri Çatı örtüsünden beklenen, su geçirmemesi, uzun ömürlü olması, hafif ve estetik olmasıdır. Çatı örtüleri, çatı izolasyon ürünleri atmosferik olaylar karsısında oldukça dayanıklı ve kesinlikle su geçirmez özelliklerde olmalıdır.

Braas kiremit hangi ülkenin?

Braas, Alman çatı kaplamaları üreticisi şirkettir. 1950 yılında Almanya'da kurulmuş olan şirketin, günümüzde 200'den fazla fabrikası vardır. Önemli kiremit üreticilerinden bir olan şirket, 1998 yılında Fransız Lafarge Grup bünyesine katılmıştır.

Kiremit çeşitleri nelerdir?

Günümüzde kullanılan kiremit çeşitleri, Marsilya, Alaturka kiremit, Oluklu kiremit, Roman tipi kiremit ve Düz kiremit tipi kiremitlerdir.

BoardeX fiyatları ne kadar?

BoardeX Teknik Özellikler
Boardex Fiyatları
ÜrünM2 Fiyatı
1200*2400*12,5 mm BoardeX Fiyatı32,36 TL/m2
1200*2400*15 mm BoardeX Fiyatı39,72 TL/m2
1200*1830*15 mm BoardeX Roof Fiyatı57,20 TL/m2

BoardeX yanmaz mı?

Boardex roof, A1 sınıfı yanmaz malzeme olduğundan, endüstriyel binalar, depolar gibi özellikle yangın riski olan yapıların vazgeçilmez çatı levhasıdır. Yanmaz çatı çözümleri sunar.

BoardeX sudan etkilenir mi?

BoardeX, neme karşı güçlendirilmiş çekirdeği ve özel turuncu renkli cam elyaf şilte kaplaması ile dış duvar imalatında kullanılan dış cephe kaplama levhasıdır. ... Bu anlamda dış cephe levhaları içinde ağılıkça en az su emme özelliğine sahiptir. Fakat unutulmamalıdır ki BoardeX su yalıtım malzemesi değildir.

Çatı nasıl ölçülür?

Karşı dik kenarın, komşu dik kenara bölünmesi ve elde edilen sonucun 100 ile çarpılması çatının eğimini verecektir. Karşı dik kenar olarak ifade edilen kavram çatının mahya yüksekliği demektir. Komşu dik kenar olarak ifade edilen kavram ise mahyadan saçak uç kısma kadar olan yatay uzaklık anlamına gelmektedir.