Selfie çubuğu ile fotoğraf nasıl çekilir?

İçindekiler:

  1. Selfie çubuğu ile fotoğraf nasıl çekilir?
  2. Selfie çubuğu ne işe yarar?
  3. Protune ne demek?
  4. Güzel bir şekilde selfie nasıl çekilir?

Selfie çubuğu ile fotoğraf nasıl çekilir?

Selfie çubuğunun altında bulunan açma kapama tuşundan selfie çubuğunu açın. Fotoğraf çekmeye yarayan düğmeye yaklaşık 10 saniye basarak çubuğun bluetoothunu aktif hale getirin. Telefonunuzun bluetooth özelliğini açın ve selfie çubuğunuzla eşleştirin.

Selfie çubuğu ne işe yarar?

Selfie ya da Türkçe ismiyle özçekim çubukları kalabalık grupların ya da bir ortamda olunduğunu belirtmek istenen durumlarda işe yarayan aksesuarlar. Özellikle turistik gezilerde ya da kapalı mekanlarda grup fotoğraflarında fazlasıyla işe yarayan bu çubuklardan bir tane edinmenizi öneririm.

Protune ne demek?

10 – Protune Modu Protune, kameranızın full performansını ortaya çıkaracaktır, düşük sıkıştırma, sinema kalitesinde optimizasyonu, profesyonel prodüksiyonlarda rahatlıkla kullanılabilir, gelişmiş kontrol seçenekleri sayesinde daha etkili şekilde, fotoğraf ve videolara müdahale etme imkanı bulacaksınız.

Güzel bir şekilde selfie nasıl çekilir?

En iyi selfie fotoğrafları çekmek için düz açılardan uzak durmanız gerekiyor. Daha iyi selfie çekmenin püf noktaları arasında yer alan açı da oldukça önemli. Kamerayı görüş açısının biraz yukarısında tutarak, hafif sağ ya da sol açı ayarlayın. Ardından en iyi çıktığınız açıyı belirleyin.