Konut kredi başvurusu ne zaman sonuçlanır?

İçindekiler:

  1. Konut kredi başvurusu ne zaman sonuçlanır?
  2. Akbank konut kredisi faizleri ne kadar?
  3. Asgari ücretli ne kadar konut kredisi çekebilir?
  4. Asgari ücretli konut kredisi çekebilir mı?
  5. Asgari ücretle çalışan en fazla ne kadar kredi çekebilir?

Konut kredi başvurusu ne zaman sonuçlanır?

Konut kredisi kaç günde sonuçlanır sorusunun yanıtı bankadan bankaya değişkenlik göstermektedir. Çoğu banka için konut kredisi kaç günde sonuçlanır sorusunun yanıtı, 3-10 gün arasındadır. . Konut kredisi işlemlerinin ilk adımı ön onay süreci olarak bilinmektedir.

Akbank konut kredisi faizleri ne kadar?

Ayda 1,37 faiz oranıyla konut krediniz Akbank'ta Uygun ödeme koşulları ve kişiye özel ödeme planlarını sizlere sunuyoruz. Bütçenize uygun Konut Kredisi seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak için sizi şubelerimize bekliyoruz. * Kredi Tahsis ücreti, kredi tutarının binde 5'idir.

Asgari ücretli ne kadar konut kredisi çekebilir?

Çoğu banka Asgari ücretin yarısı kadar taksit ödemesi hesaplamaktadır. Bu da 1.010 TL aylık ödeme anlamına gelmektedir. Eğer eşiniz de asgari ücretle çalışıyorsa ve tek gelir kaynağı siz değilseniz 100.000 TL'ye kadar konut kredisi çekmeniz mümkün olabilir.

Asgari ücretli konut kredisi çekebilir mı?

Asgari ücretle çalışan kişiler konut kredisi almak istediğinde maaşlarının %70'ine kadar taksit ödemesi yapabilmektedir. Verilecek kredi miktarı ve vade hesabı da bu şekilde yapılmaktadır. ... Buna göre 2.020 TL asgari ücret alan bir çalışan konut kredisi için aylık en fazla 1.414 TL taksit ödemesi yapabilmektedir.

Asgari ücretle çalışan en fazla ne kadar kredi çekebilir?

Asgari ücretli, 60 ay vade seçeneği ile bankadan konut kredisi kullanmak istediğinde; 60 ay vadeli ve taksitleri 1.162 lira (asgari ücretin yüzde 50'si) olacak şekilde toplamda 70 bin lira konut kredisine başvuruda bulunabilme imkanına sahiptir.