Ekim ayında Ayvalıkta denize girilir mi?

İçindekiler:

  1. Ekim ayında Ayvalıkta denize girilir mi?
  2. Eylulde Fethiye'de denize girilir mi?
  3. Çanakkale'de denize giriliyor mu?
  4. Fethiye Eylülde nasıl olur?
  5. Çanakkale'de denize girmek yasak mı?

Ekim ayında Ayvalıkta denize girilir mi?

Diğer yerlere göre nispeten daha soğuk olabilecek tek yer Ayvalık. Biraz daha kuzeyde olduğu için hava sıcaklığına bağlı olarak denize girebiliyorsunuz. Eğer hava güneşliyse deniz suyu zaten sıcak.

Eylulde Fethiye'de denize girilir mi?

Fethiye'nin bence en güzel zamanı Eylül. Kızgın sıcaklar ve nem azalırken denizin suyu hala girilebilecek derecede oluyor. Hem doğal hem tarihi güzellikleriyle dünyanın ilgisini çeken Fethiye'deki Ölüdeniz ve Belcekız Plajı'na ana karadan ulaşabilirsin.

Çanakkale'de denize giriliyor mu?

Çanakkale, birbirinden güzel doğal güzelliklere ve tarihi yapılara sahip olmasının yanı sıra denize kıyısı bulunduğu için deniz turizminin de oldukça gelişmiş olduğu bir tatil merkezidir. Uzun bir sahil şeridi bulunan Çanakkale'de denizin keyfini çıkarabileceğiniz çok sayıda plaj ve koy bulunmaktadır.

Fethiye Eylülde nasıl olur?

Eylül ayında bölgede hava sıcaklıklarının çok ciddi olmasa da önemli ölçüde düşüş gösterdiğini vurgulamak gerekir. Ortalama hava sıcaklığının 23°C düzeyinde olduğu bu bölgede en yüksek sıcaklıklar 33°C dolaylarındadır. Özellikle akşam saatlerinde favanın çok ciddi bir şekilde serinlediği ifade edilebilir.

Çanakkale'de denize girmek yasak mı?

Bu sebeple, 2021 yılı deniz suyu numune alma planı doğrultusuna 14.06.2021 tarihinde alınacak numuneler sonuçlanana kadar belirtilen bölgelerde denize girilmesinin yasaklanarak gerekli önlemlerin alınmasına karar verilmiştir” ifadelerini kullandı. ...