Yeni iPad nasıl kurulur?

İçindekiler:

  1. Yeni iPad nasıl kurulur?
  2. iPad açılmıyor ne yapmalıyım?
  3. iPad nasıl etkin hale getirilir?
  4. iPad tablet kilitlendi nasıl açılır?
  5. iPhone açılmıyor ne yapmalıyım?
  6. Apple iPad nasıl sıfırlanır?

Yeni iPad nasıl kurulur?

iPad'inizi açma ve ayarlama
  1. Apple logosu gözükene dek üst düğmeyi basılı tutun. iPad açılmıyorsa pilini şarj etmeniz gerekebilir. ...
  2. Aşağıdakilerden birini yapın: Elle Ayarla'ya dokunun, sonra ekrandaki ayarlama yönergelerini izleyin.

iPad açılmıyor ne yapmalıyım?

Ana Ekran düğmesi olmayan iPad'inizde Üst düğmeden en uzaktaki ses düzeyi düğmesine kısaca basın. Aygıtı yeniden başlatma işlemi başlayana kadar üst düğmeyi basılı tutun. iPad'iniz açılmıyorsa donanımınızı kontrol etmek ve aygıtınızı şarj etmek için bu adımları izleyin. Bir saat kadar şarj etmeniz gerekebilir.

iPad nasıl etkin hale getirilir?

Giriş ekranınız göründükten sonra Ayarlar düğmesine basın ve genel Wi-Fi şebekesini seçin. Ardından, Safari'yi açın ve Wi-Fi oturum açma işlemini tamamlayın. Apple hizmetlerinde oturum açarak iPad'inizi etkinleştirin. iPad'inizde iTunes uygulamasını başlatın. Apple kimliğinizi kullanarak oturum açın.

iPad tablet kilitlendi nasıl açılır?

Üst düğmeye ve ses düğmelerinden birine aynı anda basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeleri basılı tutun. iPad'inizi kapatmak için sürgüyü sürükleyin. Ardından, Üst düğmeyi basılı tutarak iPad'inizi bilgisayarınıza bağlayın. Kurtarma modu ekranını görene kadar Üst düğmeyi basılı tutmaya devam edin.

iPhone açılmıyor ne yapmalıyım?

Açma/kapama düğmesi ve ana ekran düğmesine aynı anda 10-30 saniye boyunca basın. Apple logosu görünene kadar basılı tutun. Bu işlemi yapınca iPhone'un yeniden başlaması gerekir. Eğer 30 saniyeden uzun süre düğmelere basmanıza rağmen bir şey olmadıysa yeni bir şeyler denemeniz gerekebilir.

Apple iPad nasıl sıfırlanır?

Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin. Parolanızı girmeniz isteniyorsa ama onu unuttuysanız Parolayı sıfırlama konusuna bakın. Apple kimliği parolanızı girmeniz isteniyorsa ama onu unuttuysanız Apple kimliğinizi kurtarma web sitesine bakın. Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun.