Eskişehir Ankara tren bileti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Eskişehir Ankara tren bileti ne kadar?
  2. YHT Ankara Eskişehir Kaç Lira?
  3. Eskişehir Ankara Hızlı Tren saat kaçta var?
  4. Ankaraya hızlı tren bileti nereden alınır?
  5. Hızlı tren Eskişehir kaç para?

Eskişehir Ankara tren bileti ne kadar?

Ankara Eskişehir arası 1.5 saat sürüyor ve bilet fiyatı bussines 43,50 lira normal bilet 30 liradan satılıyor. Eskişehir-Ankara arasında sefer yapan hızlı tren yeniden ulaşıma açıldı ve seferler normale döndü.

YHT Ankara Eskişehir Kaç Lira?

Ankara Eskişehir Yüksek Hızlı Tren bileti 2021 yılı fiyatları; 2+2 Pulman (Ekonomi) bileti 37,50 TL, 2+1 Pulman (Business) bileti 54,50 TL dir. Ankara Eskişehir hızlı tren bilet fiyatları temel fiyatlar olup yüksek hızlı tren biletlerinde bir çok indirim uygulanmaktadır.

Eskişehir Ankara Hızlı Tren saat kaçta var?

Eskişehir - Ankara Tren Seferleri Eskişehir Garından Ankara Garına günde 13 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 03:27'de hareket etmekte olup yolculuk süresi 2 saat 58 dakikadır. Son tren ise saat 21:15'te hareket etmekte olup yolculuk süresi 1 saat 29 dakikadır.

Ankaraya hızlı tren bileti nereden alınır?

TCDD gişelerinden tren biletinizi direkt olarak görevliden alabilirsiniz. Bunun için Gar yada İstasyona gitmeniz gerekir. TCDD'dan Tren bileti almak için Çağrı merkezini arayabilirsiniz. TCDD Çağrı Merkezi Telefon Numarası 444 8233 yani akılda daha kalıcı olması açısından 444 TCDD'dir.

Hızlı tren Eskişehir kaç para?

Buna göre Eskişehir'den kalkan ilk YHT sefere saat 08.00'de başlıyor ve Ankara'da saat 09.30'da oluyor. Yani Eskişehir Ankara arası hızlı trenle 1.5 saat sürüyor. Hızlı tren bilet fiyatı ise Pulman Business bileti için 43,50 TL, Pulman ekonomik bileti için ise 30 TL bilet fiyatı ödüyor.