Kadın jileti nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Kadın jileti nasıl kullanılır?
  2. Derby Banyo jileti nasıl kullanılır?
  3. Jilet kaç kere kullanılmalı?
  4. Bir yaprak jilet kaç defa kullanılır?
  5. Özel bölge nasıl Jiletlenir?
  6. Perma Sharp jilet nasıl kullanılır?

Kadın jileti nasıl kullanılır?

Bacakları, ayak bileklerinden yukarıya doğru tıraş edin. Koltuk altları her yöne doğru tıraş edilebilir; yukarı, aşağı veya yanlara doğru. Bikini bölgesi içinde ilk önce tüyün uzama yönünde (içe doğru) ve ardından son derece yakın bir tıraş için uzama yönünün aksine doğru tıraş olun.

Derby Banyo jileti nasıl kullanılır?

Derby banyo jileti, banyoda su altında rahatlıkla kullanılabiliyor. Herhangi bir sabun veya kayganlaştırıcı duş jeli kullanmadan direkt olarak suyla temas ederek ürünü kullanmanız mümkün. Derby banyo tıraş bıçağı ürününü, her kullanım ardından uygun şekilde temizlemek gerekiyor.

Jilet kaç kere kullanılmalı?

Bu nedenle dermatologlara göre bir jileti en fazla 10 kez kullanmalısınız. O da iyi sakladığınız durumlarda. Düzenli olarak jilet yapıyorsanız arada ölü deri hücreleri kılların düzgün çıkmasına engel olabilir. Bu gibi durumlarla karşılaştığınızda jileti bir kaç kez aynı yerden geçirmek yerine peeling yapmalısınız.

Bir yaprak jilet kaç defa kullanılır?

Yaprak jilet kaç kere kullanılır? Müşterilerimizin en sık sorduğu sorulardan bir tanesi de bir yaprak jiletin kaç kere kullanabileceği oluyor. Kullanıcı deneyimlerine bakıldığında, bir yaprak jilet ortalama 3-4 tıraşı görüyor.

Özel bölge nasıl Jiletlenir?

Jileti aşağı ve yukarı doğru hareket ettirin! Ağdayla alınmış gibi harika bir sonuç için jileti aşağı ve yukarı hareket ettirerek tüyleri alın. Tabii ki bunu, kadınlar için jilet kullanarak yapmalısınız. Eski tip, güvensiz jiletler genital bölgede kesiklere sebep olabilir.

Perma Sharp jilet nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır? Jiletli tıraş makinenizin başlığını açın. Kağıdından çıkardığınız yaprak jileti, kısa kenarlarından dikkatlice tutarak makineye yerleştirin ve makinenizi kapatın. Eğer çok sık tıraş oluyorsanız, tıraştan sonra makinenizin fazla suyunu silkip güvenli bir yerde kurumaya bırakmanızda bir sakınca yoktur.