Şems Aslan cilt uzmanı kimdir?

İçindekiler:

  1. Şems Aslan cilt uzmanı kimdir?
  2. Şems Aslan kolajen maskesi nasıl yapılır?
  3. Cilt lekelerine ne iyi gelir Şems Arslan?
  4. Kaymakla cilt bakımı nasıl yapılır?
  5. Şems Aslan ne mezunu?
  6. Yuz lekesi nasil cikar?
  7. Kaymakla yüz maskesi nasıl yapılır?
  8. Evde kolajen bakımı nasıl yapılır?

Şems Aslan cilt uzmanı kimdir?

Şems Arslan, siyasetçi bir babadan ve üniversite hocası bir anneden Azerbaycan'ın Bakü şehrinde 1970 yılında dünyaya geldi. 50 yaşında olan Şems Arslan; ilk, orta, lise ve ardından 1933 yılında Azerbaycan'da bulunan Devlet Petrol Akedemisi'ni bitirerek Gidrogeoloji-Petrol ve Kimya Mühendisi olmaya hak kazanmıştır.

Şems Aslan kolajen maskesi nasıl yapılır?

Cildin sıkı, gergin ve genç görünmesini sağlayan Şems Aslan kolajen maskesi için 1 yemek kaşığı patates nişastası, 5 çay kaşığı havuç suyu, 1 çay kaşığı bal, 2 su bardağı ılık süt, 1 çay kaşığı süt kaymağı ve 1 yemek kaşığı sıvı moomyo malzemelerini bir kasede iyice karıştırın.

Cilt lekelerine ne iyi gelir Şems Arslan?

Yarım çay bardağı bal, yarım çay bardağı limon suyu ve yarım çay bardağı maydanoz suyu cam ya da seramik bir kapta karıştırılır. Yüze sürüldükten sonra ıslak gazlı bez ile örtülür ve 6-7 dakika bekletildikten sonra maden suyu ile iyice yıkanır. Haftada 3-4 kez uygulanan bu maske cilt lekelerini ortadan kaldırır.

Kaymakla cilt bakımı nasıl yapılır?

Cildi Besleyen ve Gençleştiren Kaymak Maskesi Suyunu ayrı bir yere ayırın. Ardından içerisine 2 yemek kaşığı kaymağı ekleyerek krem kıvamına getirin. Boynunuz dahil yüzünüze uygulayın. Yaklaşık 20 dakika bekleyin ve süzdüğünüz yulafın suyu ile yıkayın.

Şems Aslan ne mezunu?

"Hidrogeoloji-Petrol ve Kimya Mühendisi" olan Şems Arslan, kısa bir süre aynı üniversitede hocalık yaptı. Bu dönemde International Institute of Invention and Business, cilt ve güzellik, ayrıca epilasyon uzmanlığı dalında eğitimlere katılarak başarıyla eğitimini tamamladı.

Yuz lekesi nasil cikar?

A, C, E vitaminleri leke açıcı özelliğe sahiptir. Bu vitaminleri tüketebilir ya da enjekte veya hap yöntemi ile alarak lekelerin açılmasını sağlayabilirsiniz. 1 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 çay kaşığı karbonat ilave edin ve karışımı lekeli bölgelere uygulayın. 15 dakika bekletin ve ılık su ile durulayın.

Kaymakla yüz maskesi nasıl yapılır?

PEKİ, SÜT KAYMAĞI MASKESİ NASIL YAPILIR? 1 tatlı kaşığı taze süt kaymağını 1 tatlı kaşığı süzme bal ile güzelce karıştırın. Daha sonra temiz cildinize uygulayarak 20 dakika bekletin. Ilık su ile cildinizden temizleyebilirsiniz.

Evde kolajen bakımı nasıl yapılır?

Yumurta Akı ve Limon Maskesi Yumurta akı ile limon suyunu karıştırın. Oluşan karışımı bir fırça yardımı ile yüzünüze güzelce sürün. Cildinizin karışımı iyice emmiş olmasına dikkat edin. 2-3 dakika kadar cildinizde beklettiğiniz doğal kolajen maskesi bir süre sonra kuruyacaktır.