SIM İpragaz kampanyası şifre nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. SIM İpragaz kampanyası şifre nasıl alınır?
  2. İpragaz 12 kg tüp kaç lira?
  3. İpragaz App nedir?
  4. Aygaz kampanya şifresi nasıl alınır?
  5. Aygaz Kart nasıl alınır?

SIM İpragaz kampanyası şifre nasıl alınır?

Kampanyadan yararlanmak için, Turkcell Bizce uygulamasında “şifre al” butonunu tıklayarak ya da SMS ile IPRAGAZ yazıp 2263'e göndererek alacağınız şifrenin, sipariş sırasında hat numarası ile birlikte bayiye söylenmesi yeterlidir.

İpragaz 12 kg tüp kaç lira?

Yazının başında verdiğimiz İpragaz tüp fiyatları tablosuna göre İpragaz şişman tüp olarak ön plana çıkan 12 kilogram ağırlığa sahip söz konusu tüp Ankara için 117.5 TL, İstanbul için 124.5 TL, İzmir için 118.5 TL, Antalya için 121 TL, Adana için 116.5 TL, Mersin için 114 TL, Balıkesir için 118.5 TL'dir.

İpragaz App nedir?

Hesaplı ve Hızlı Aplikasyon: iPApp Siparişiniz en kısa sürede size teslim edilir. Zaman belirterek sipariş verebilir ve kapıda ödeme yapabilirsiniz. Kolayca sipariş tekrarlayabilir, eski siparişlerinizi görebilir ve bilgi alabilirsiniz. Bildiğiniz İpragaz, kalite, güven ve güler yüzlü hizmetine kolayca ulaşabilirsiniz.

Aygaz kampanya şifresi nasıl alınır?

Kampanya, BenzinLitre mobil uygulamasında araç yakıt bilgisini LPG'li olarak belirtmiş üyeler için geçerlidir. Ana sayfada bulunan “Başvur” butonuna tıklayıp kampanya şifresi alınabilir. Kampanya şifresi ayrıca kullanıcının mail adresine, BenzinLitre tarafından iletilir.

Aygaz Kart nasıl alınır?

Aygaz Kart üyesi olmak için Paro üyesi Aygaz bayilerinden kart talebinde bulunmanız yeterlidir. Ayrıca Parolu kartlardan birisine sahip olmak için kapısında Paro logosu gördüğünüz katılımcı Paro üyesi satış veya servis noktalarına uğrayabilirsiniz.