Sibel Egemen simdi ne yapıyor?

İçindekiler:

  1. Sibel Egemen simdi ne yapıyor?
  2. Sibel Egemen kiminle evli?
  3. Sibel Egemen kaç doğumlu?
  4. Sibel egemenin dedesi kimdir?
  5. Sibel Egemen aslen nereli?
  6. Sibel Egemen babası kimdir?
  7. Bilge Egemen kiminle evli?
  8. Ebru Keser kiminle evli?
  9. Bilge Egemen kim?
  10. Ebru Keser Kayrak kimdir?
  11. Bilge Egemen nereli?

Sibel Egemen simdi ne yapıyor?

TÜRK müziğinin bir döneme damgasını vuran isimlerinden Halkla İlişkiler Uzmanı Sibel Egemen Kalıpcıoğlu, Gürkan Boztepe'nin sahibi olduğu Business Center'da Proje Koordinatörü olarak göreve başladı.

Sibel Egemen kiminle evli?

Sibel Can
MeslekŞarkıcı · oyuncu · sunucu · dansöz
Etkin yıllar1984-günümüz
EvlilikHakan Ural ( e. 1988; b. 1999) Sulhi Aksüt ( e. 2000; b. 2010)
Çocuk(lar)3
11 satır daha

Sibel Egemen kaç doğumlu?

(63 yıl yaşında) Sibel Egemen/Doğum tarihi

Sibel egemenin dedesi kimdir?

Dedesi bestekar Muzaffer İlkar'dır. Sibel Egemen, 3 yaşında bale, 5 yaşında keman, 7 yaşında piyano dersleri aldı. Sibel Egemen, liseyi bitirip 1975 yılında profesyonel müzik hayatına başladı. 1976 yılında söylediği “Hayret” adlı şarkı çok beğenilmiştir.

Sibel Egemen aslen nereli?

Sibel Egemen
Doğum Ankara, Türkiye
TarzlarPop Türk Sanat Müziği (1983-1992)
Etkin yıllar1975-1993
1 satır daha

Sibel Egemen babası kimdir?

Sibel Egemen (d. , Ankara), Türk ses sanatçısı. Türk müziği bestecilerinden Muzaffer İlkar'ın torunu olan Sibel Egemen, 3 yaşında bale, 5 yaşında keman, 7 yaşında piyano dersleri almıştır.

Bilge Egemen kiminle evli?

Devriye programıyla tanıdığımız, son olarak tv8'de Ah Şimdi Orada Olmak Vardı isimli programı sunan Bilge Egemen, doktor Cevher Önay'la evlendi.

Ebru Keser kiminle evli?

mavi jeans üst düzey yöneticilerinden deniz erda ile evlidir kendisi. televizyona bilge egemen'le sunduğu devriye & devriye programıyla kanal d'de başlamıştı.

Bilge Egemen kim?

Gazeteci ve televizyon programcısı Bilge Egemen de birçok televizyon programı ve belgesellere imza attı. 70'e yakın ülkeye haber ve TV programları için gitti. Şimdilerde de Babamın İzinde: Filistin adlı belgeselle kendi ailesinin ilginç hikayesinin peşine düşüyor.

Ebru Keser Kayrak kimdir?

Ben Ebru Keser Kayrak. 1986 tarihinde İstanbul'da doğdum. 2007 yılında Dumlupınar Üniversitesi Biyoloji Bölümünden Onur Öğrencisi Ödülü kazanarak mezun oldum. 2005 yılında Dumlupınar Üniversitesi Biyoloji Bölümü okurken Kimya Bölümünde çift anadal yapmaya başladım ve 2009 yılında da Kimya bölümünden mezun oldum.

Bilge Egemen nereli?

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okurken sevdiği kadınla evlenir, ama Türkiye vatandaşı olmadığı için ailenin ömrü Türkiye ve Arap ülkeleri arasında geçer. İşte böyle bir dönemde Bilge Egemen, Ürdün'de doğar. Filistinli bir babanın çocuğu olmak biraz da yollara aşina olmak demek!