Hizmet iş hangi sendika?

İçindekiler:

  1. Hizmet iş hangi sendika?
  2. Toplu iş sözleşmesi 2020 ne zaman?
  3. Hizmet iş Sendikası nereye bağlı?
  4. Hizmet iş Sendikası Genel Başkanı kim?
  5. Mahmut Arslan hangi sendikaya bağlı?
  6. 2020 Tis ne zaman?
  7. Hakis Sendikası kimin?
  8. Hizmet iş Sendikası Mahmut Arslan kimdir?
  9. Tis parası nedir?
  10. Toplu iş sözleşmesi ne zaman imzalanacak?
  11. Saglikta Tis ne zaman?
  12. DİSK hangi sendikaya bağlı?

Hizmet iş hangi sendika?

Hizmet-İş Sendikası, Hak-İş'e bağlı bir işçi sendikasıdır.

Toplu iş sözleşmesi 2020 ne zaman?

Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin beşinci oturumu 14 Nisan 2020 tarihinde yapıldı. 01.01.2021-31.12.2022 yürürlük süreli toplu iş sözleşmesi tarihinde imzalandı. TİS görüşmelerinin ikinci oturumu tarihinde yapıldı.

Hizmet iş Sendikası nereye bağlı?

Ulusal ölçekte HAK-İŞ Konfederasyonu'na bağlı ve uluslararası alanda Kamu Hizmetleri Enternasyoneli – PSI (Public Services International) ve Avrupa Kamu Hizmetleri Sendikaları Federasyonu – EPSU (European Federation of Public Services Unions) üyesi olan Sendikamız, Türkiye'de 20 numaralı Genel İşler İşkolu'nda faaliyet ...

Hizmet iş Sendikası Genel Başkanı kim?

HİZMET-İŞ SENDİKASI
Genel BaşkanMahmut ARSLAN
Genel Başkan YardımcısıCelal YILDIZ
Genel Başkan YardımcısıHalil ÖZDEMİR
Genel Başkan YardımcısıMehmet KESKİN
İLETİŞİM BİLGİLERİ: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:86 Maltepe/Ankara + 87 10 + 98 89 http://www.hizmet-is.org.tr
1 satır daha

Mahmut Arslan hangi sendikaya bağlı?

Mahmut ARSLAN – Hizmet-İş Sendikası

2020 Tis ne zaman?

TİS'E DAHİL OLACAKLAR Merkezi idarelerde kamuya geçirilen işçilere, kendi yerlerinde geçerli olan toplu sözleşmesi hükümlerinin 31 Ekim 2020'den sonra uygulanması kararı alındı. Yerel idarelerde ise geçiş temmuzda başladı.

Hakis Sendikası kimin?

Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu ya da Hak-İş, Türkiye'de işçi sendikası konfederasyonu. Türkiye'nin ikinci büyük işçi konfederasyonudur. 1976'da Ankara'da kuruldu. darbesiyle faaliyeti durduruldu.

Hizmet iş Sendikası Mahmut Arslan kimdir?

1955 yılında Karaman'da doğan Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, liseden mezun olduktan hemen sonra elektrik teknisyeni olarak çalışmaya başladı. 1979 yılında Konya Büyükşehir Belediyesi'nde çalıştığı sırada sendikal faaliyetlerin içine girdi ve 1982'de Hizmet-İş sendikasında görev aldı.

Tis parası nedir?

Toplu sözleşmesinden kaynaklı fiyat farkı; İşçiye verilen ücret ve sosyal haklar ile sosyal güvenlik mevzuatı uyarınca işveren tarafından karşılanması gereken primler toplamıdır. Toplu iş sözleşmesi ile birlikte gelen ücret zamları ve sosyal yardımlar sözleşme süresi boyunca sendikalı olan çalışanlara ödenir.

Toplu iş sözleşmesi ne zaman imzalanacak?

Bakanlığımız adına Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) ile Türkiye Yol-İş Sendikası arasında 01.03.2021-28.02.2023 tarihlerini kapsayan 19 uncu dönem Toplu İş Sözleşmesi 22.09.2021 tarihinde Bakanlığımızda imzalanmıştır.

Saglikta Tis ne zaman?

Sağlık Bakanlığında çalışan işçileri kapsayan toplu sözleşmesi, TÜHİS ile Öz Sağlık İş arasında imzalandı. 10 Ağustos 2020 tarihinde imza altına alınan sözleşmeye göre, brüt günlük çıplak ücretleri 116,67 TL'nin altında olanlara 5 TL iyileştirme zammı yapılacaktır.

DİSK hangi sendikaya bağlı?

DİSK, bağımsız bir sınıf ve kitle örgütüdür. Mevcut başkanı Arzu Çerkezoğlu'dur. Genel merkezi Şişli, İstanbul'da bulunmaktadır. DİSK, Avrupa Sendikalar Konfederasyonu ve Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu üyesidir.