Özgür AKIN nereli?

İçindekiler:

  1. Özgür AKIN nereli?
  2. AKINSOFT ne zaman kuruldu?
  3. Akınrobotics ne zaman kuruldu?
  4. Akın robot kimin?
  5. Akın Robotics kimin?
  6. Dünyada ilk insansı robotun adı nedir?
  7. Akınsoft neler yapıyor?
  8. Insansı robotların adı nedir?
  9. Muhasebe yazılım programları nelerdir?
  10. Akınsoft sahibi kim?
  11. Akın Soft kimin?
  12. Mini Ada robot nedir?

Özgür AKIN nereli?

Özgür Akın, 1974 yılında, Konya'nın Seydişehir ilçesinde doğdu.

AKINSOFT ne zaman kuruldu?

Akınsoft/Kuruluş

Akınrobotics ne zaman kuruldu?

Yönetim Kurulu Başkanı yılında AKINSOFT'u kurdu. Selçuk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde Lisans, Endüstri Mühendisliğinde Yüksek Lisans, Fen Bilimleri Enstitüsü Robotik Teknolojisi alanında da doktora eğitimini yaptı.

Akın robot kimin?

Özgür AKIN; yılında AKINSOFT'u kurdu.

Akın Robotics kimin?

Özgür AKIN; yılında AKINSOFT'u kurdu.

Dünyada ilk insansı robotun adı nedir?

1893'te Kanadalı profesör George Moore, çelikten yapılma ve 0.5 beygir gücündeki buhar motoruyla çalışan insansı robot prototipi Buhar Adam'ı (Steam Man) üretti. Bu, insansı robotların ilk örneğiydi ve bugün hala insanlar insansı robotlara daha fazla ilgi duyuyor.

Akınsoft neler yapıyor?

1995'te başladığı bu yolda bugün 31 ülkede 2000'i aşkın Çözüm Ortağı ile geniş bir aile yapısına sahip olan AKINSOFT; ERP Çözümleri, Muhasebe Programları, Ticari Programlar, Sektörel Programlar, Web Programları ve Mobil Programlar olmak üzere 120'yi aşkın yazılımın yer aldığı birçok sektöre hitap edebilen Türkiye'nin ...

Insansı robotların adı nedir?

Özellikle görünümsel ve özelliksel olarak insanlara benzemeleri için yapılmış robotlara android adı verilir.

Muhasebe yazılım programları nelerdir?

Muhasebe Programı Nedir? Muhasebe programı; firmaların tüm finansal döngü takibini yapabileceği, yazılım ve donanım sistemi sayesinde özel olarak tasarlanan programlardır. Ön muhasebe programları gelir – gider, fatura ve cari hesapların incelenmesini sağlar.

Akınsoft sahibi kim?

Özgür AKIN; yılında AKINSOFT'u kurdu. 04 Aralık 1996 yılında AKINSOFT firmasını şirketleştirdi ve bu özel tarihi "Dünya Bilişimciler Günü" olarak tüm dünyaya armağan etti.

Akın Soft kimin?

Özgür AKIN; yılında AKINSOFT'u kurdu. 04 Aralık 1996 yılında AKINSOFT firmasını şirketleştirdi ve bu özel tarihi "Dünya Bilişimciler Günü" olarak tüm dünyaya armağan etti.

Mini Ada robot nedir?

3 eksenli kol yapısı ile esnek bir şekilde yukarıya, aşağıya, yana ve geriye doğru hareket edebilir. Çarpma ve düşme sensörleri sayesinde etrafındaki engelleri fark ederek hareketini yönlendirir. Üzerinde bulunan 2 adet lidar sayesinde otonom gezinme sağlar.