Antalyada KabloTV nerelerde var?

İçindekiler:

  1. Antalyada KabloTV nerelerde var?
  2. KabloTV nereden alabilirim?
  3. KabloTV izmirde nerelerde var?
  4. KabloTV Ankara nerede var?
  5. KabloTV kumandasi nerede satılır?
  6. KabloTV kaça kadar açık?
  7. Türksat Kablo Konyada nerelerde var?
  8. Uydunet istanbulda nerelerde var?
  9. Kablo TV Televizyon nasıl açılır?
  10. Kablo TV seç izle ücretli mi?
  11. Türksat saat kaçta kapanıyor?
  12. Kablonet müşteri hizmetleri ücretli mi?

Antalyada KabloTV nerelerde var?

Şuanda Antalya'nın Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde Türksat Kablonet ve KabloTV altyapısı bulunuyor. Bu ilçelerdeki mahallelerden birinde ikamet ediyorsanız Kablonet Antalya avantajlarından hemen faydalanabilirsiniz.

KabloTV nereden alabilirim?

4444 nolu çağrı merkezimizi arayarak, İl Müdürlüklerimizi veya abone merkezlerimizi ziyaret ederek cihaz siparişinde bulunabilirsiniz.

KabloTV izmirde nerelerde var?

İZMİR İletişim Bilgileri
  • İzmir Resmi Yetkili Abone Merkezi. Efeler Mah. Forbes Cad. 87/A. Şirinyer Buca / İZMİR (Filli Heykel Civarı ) ...
  • Üçkuyular Abone Merkezi. Mehmet Ali Akman Mh. İnönü Cd. NO:664/A - KONAK / İZMİR. Tel: 08. ...
  • Bayraklı Abone Merkezi. Manavkuyu Mah. Mustafa Kemal Cad. No:166/C - BAYRAKLI / İZMİR.

KabloTV Ankara nerede var?

Ankara'da Çankaya, Yenimahalle, Mamak, Keçiören, Etimesgut, Altındağ ve Gölbaşı ilçelerinde Türksat Kablonet ve KabloTV altyapısı bulunmaktadır.

KabloTV kumandasi nerede satılır?

Kablo TV Digital Alıcı Kumandası Ürünü tüm Kablonet / KabloTV abone merkezlerinden temin edebilirsiniz.

KabloTV kaça kadar açık?

Türksat Kablonet, KabloTV Arızası ile karşılaşmanız durumunda 7/24 hizmet vermekte olan 0850 804 44 44numaralı Türksat Kablo çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Türksat Kablo Konyada nerelerde var?

Konya'da iki ayrı noktada abone merkezimiz bulunuyor. İlki, Ferhuniye Mahallesi Ankara Caddesi No: 25/C Selçuklu adresinde faaliyet gösteriyor. Diğer abone merkezimiz ise Bosna Hersek Mahallesi Forum AVM 3-P Selçuklu adresinde yer alıyor.

Uydunet istanbulda nerelerde var?

İstanbul'da Kablonet altyapısı bulunan ilçeler şöyle: Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sarıyer, Silivri, Şişli, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu.

Kablo TV Televizyon nasıl açılır?

✓ Televizyonunuz iki kez kısa basma ile açılır/kapanır. ✓ Televizyon açıkken kısa bir basma ile TV moduna geçilerek; o Ses artır/azalt tuşları kullanılabilir, o Giriş seçimi (HDMI1, HDMI2 vb.) yapılabilir. ✓ Kumanda, herhangi bir işlem yapılmazsa 5 saniye sonra otomatik olarak bu moddan çıkar.

Kablo TV seç izle ücretli mi?

KabloWebTV Temel Paket; Tüm KabloTV Temel Paket abonesi müşterilerimize ücretsiz sunulmaktadır. ... “KabloWebTV” hizmeti, aylık bir hizmettir. Hizmet, abone iptal ettirmediği sürece otomatik olarak yenilenir. Seç/İzle özelliğinde bulunan içerikleri izleyebilmek için ilgili pakete abone olunmalıdır.

Türksat saat kaçta kapanıyor?

Türksat çalışma saatlerini öğrenmek için aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz. Hafta içi ve hafta sonu çalışma, mesai saatlerini bu tabloda bulacaksınız. Türksat, Ankara ilinde hizmet vermektedir....
Türksat Çalışma Saatleri tablosu
Perşembe09:00-18:00
Cuma09:00-18:00
Cumartesi09:00-18:00
PazarKAPALI
3 satır daha

Kablonet müşteri hizmetleri ücretli mi?

Ücretsiz Çağrı Merkezi 11.10.2016 tarihi itibariyle 08508040126 numarası ile abonelerimize ücretsiz müşteri hizmetleri sunuyoruz, üstelik bu numaraya yaptığınız aramaları paket dakikalarınızdan düşmüyoruz. *Bu numarayı ücretsiz arayabilmek için Kabloses'ten aramanız gerekmektedir.