Hastane banko ne demek?

İçindekiler:

  1. Hastane banko ne demek?
  2. Banko danışman nedir?
  3. Banko işlemi nedir?
  4. Banko hizmetleri ne iş yapar?
  5. Ziraat Bankası Banko Asistanı ne kadar maaş alır?
  6. Servis görevlisi ne demek?

Hastane banko ne demek?

Hastane bankosu, sağlık kuruluşlarında hastaların ve yakınlarının karşılandığı, danışmanların ve hastane görevlilerinin bulunduğu alandır. Hastane bankoları için tasarım yapılırken kullanım alanları ve mekan özellikleri göz önünde bulundurulur.

Banko danışman nedir?

Bankaların gişelerinde bulunan çek ödeme, para yatırma, hesap açma, kapama, havale, EFT, para çekme, kredi ödemeleri, çek ve senet işlemleri gibi daha sayısız işlemi gerçekleştirmekle sorumlu kişilere banko görevlisi denir.

Banko işlemi nedir?

Banko™ Bankacılık Otomasyonu aracılığı ile EFT işlemlerinizi, TL ve yabancı para cinsinden havalelerinizi ve çek tahsilatlarınızı elektronik ortamda, hızlı, güvenli ve hatasız gerçekleştirebilirsiniz. Banko™ Bankacılık Otomasyonu kapsamlı bir çözümdür.

Banko hizmetleri ne iş yapar?

Banko Görevlisinin temel görevi, teslim aldığı para üzerinde güvenli ve doğru şekilde işlem gerçekleştirmektir. Meslek profesyonellerinin diğer sorumlulukları şu başlıklar altında toplanabilir; ... Vardiya sonunda mevcut parayı saymak ve işlem bakiyesini kontrol etmek, Müşteri ve banka bilgi gizliliğini korumak.

Ziraat Bankası Banko Asistanı ne kadar maaş alır?

Banko asistanları 3.500 TL civarında maaş alırken bu miktar hizmet yılı, mezuniyet durumu ve AGİ tutarlarına göre 4.500 TL'ye kadar çıktığı da görülmektedir.

Servis görevlisi ne demek?

Servis görevlileri bankalarda çalışırlar. Banka ürünlerinin tanıtımını yapan, satıştan sorumlu olan, bankanın ihtiyaçlarına göre iş tanımı genişleyen servis görevlisi kapsamlı bir meslektir. Bankalar alım ilanına çıkarak servis görevlisi almaktadır. Genellikle lisans mezunu olan kişiler tercih edilmektedir.