Emzik kaç lira?

İçindekiler:

  1. Emzik kaç lira?
  2. Emzik ne işe yarar?
  3. Biberon seçimi nasıl olmalı?
  4. Emzik en erken ne zaman verilir?

Emzik kaç lira?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 1838 Emzik modeli içerisinde en ucuz Emzik fiyatı 3.0 TL iken, en yüksek Emzik fiyatı 2770.66 TL olarak sitemizde yer alıyor. Tüm Emzik fiyatlarının ortalaması alındığında ise tarihinde ortalama Emzik fiyatı ise 76.1 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Emzik ne işe yarar?

Emzik, bebeğin doğal emme içgüdüsünü tatmin eder ve ona güven hissi verir. Emme hareketi bebek için başlı başına bir memnuniyet kaynağıdır. Çünkü doğumu izleyen haftalarda, bebeğin en güçlü refleksi emmek olur. Emzik sayesinde sakinleşir ve uykuya daha kolay dalar.

Biberon seçimi nasıl olmalı?

Yaşa göre biberonun boyutu da değişir biberonlar tercih edilir. Yeni doğan bebekler için 90-120 ml'lik biberonlar uygundur. İlk aylarda 120-150 ml. biberonlar yeterlidir. 3-6 aylık bebekler için 240-260 ml. daha büyük ve iştahlı bebeklerde ise 320-340 ml. biberonlar tercih edilebilir.

Emzik en erken ne zaman verilir?

Teorik olarak, bebekler doğdukları andan itibaren emzik kullanabilirler. Yeni doğan bebekler için tasarlanan emzikleri incelemeniz durumunda paket üzerinde 0. aydan 24. aya kadar kullanıma uygundur ibaresi görebilirsiniz.