ZUBİZU Dr nedir?

İçindekiler:

  1. ZUBİZU Dr nedir?
  2. ZUBİZU indirim kodu nasil alınır?
  3. Zubizu üyeliği nasıl yapılır?
  4. Zubizu hangi banka?
  5. Zubizu Shell ödeme nasıl yapılır?
  6. Paycell borcu nasıl ödenir?
  7. Turk Telekom Mobil odemeyi nasil kullanabilirim?
  8. Benzinlikte kartla ödeme nasıl yapılır?

ZUBİZU Dr nedir?

Türkiye genelinde mağazası ile D&R, kitaptan müziğe, filmden elektronik ürünlere, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye kadar geniş bir yelpazede eğlence ve kültür ürünleriyle ziyaretçilerini buluşturuyor.

ZUBİZU indirim kodu nasil alınır?

Kampanyanın geçerli olduğu ZUBİZU noktalarındaki görevliye telefonunuzu yan çevirdiğinizde uygulamada çıkan QR kodunu göstererek veya aynı ekranda alt bölümde çıkan QR kodunu söyleyerek yararlanabilirsiniz. ZUBİZU kartınız varsa görevliye kartınızı göstermeniz de yeterli olacaktır.

Zubizu üyeliği nasıl yapılır?

2. “www.zubizu.com” adresinden, ZUBİZU mobil uygulamasından ve/veya ÜYE İŞYERLERİ'nde bulunan ZUBİZU online formları aracılığıyla üyelik kayıt formu doldurarak “ZUBİZU” sistemine üye olunabilir.

Zubizu hangi banka?

Akbank T.A.Ş. ve Doğuş Müşteri Sistemleri A.Ş., Axess Mobil-ZUBİZU iş birliği ve iş birliği kapsamındaki kampanyaları durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Zubizu Shell ödeme nasıl yapılır?

Kartınızı tanımladıktan sonra Shell'de aracınızdan inmeden ZUBİZU ile mobil ödeme yapmak için;
  1. Dolum öncesi ZUBİZU ile mobil ödeme yapacağınızı belirtin.
  2. Ödeme onayının gelmesi için uygulamanızı açık tutun veya anlık bildirimlere izin verin.
  3. Telefonunuza gelen 3D secure şifresini girerek ödemenizi tamamlayın.
Daha fazla öğe...

Paycell borcu nasıl ödenir?

Ödemelerinizi Paycell ile güvenli bir şekilde, kuyruklarda beklemeden yapabilirsiniz. Paycell Uygulaması'nı indirip giriş yaparak, ana sayfanızdan ya da Turkcell İletişim Merkezleri'nden ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Turk Telekom Mobil odemeyi nasil kullanabilirim?

Türk Telekom'a kayıtlı hattınız ile mobil ödeme işlemini gerçekleştirmeye çalışırken, hattınızın mobil ödemeye kapalı olduğu uyarısı alıyorsanız; mesaj bölümüne MOBILODEME KAYIT yazıp 5555'e SMS göndermeniz yeterlidir. Hattınıza gelecek onay mesajından sonra, hattınızı mobil ödeme işlemlerinde kullanabilirsiniz.

Benzinlikte kartla ödeme nasıl yapılır?

BonusFlaş'ta Ödemeler menüsünden BP'de Araçta Ödemeyi seçin. Ödeme yapılacak kartınızı seçtikten sonra, istasyonda her pompada üzerinde bulunan etiketteki İstasyon No ve Pompa No'yu gerekli alanlara girin. Tutar Girerek Dolum'u seçip istediğiniz tutarı girerek ya da Depo Tam Dolum'u seçerek onaylayın.