CZN Buraktaki CZN ne demek?

İçindekiler:

  1. CZN Buraktaki CZN ne demek?
  2. Hatay Medeniyetler Sofrası hangi ilde?
  3. CZNBurak hangi şehirde?
  4. CZN n ne demek?
  5. CZN Burak ismi nereden geliyor?
  6. Hatay medeniyetlerin sahibi kim?
  7. CZ ne Burak'ın yeri nerede?
  8. Hatay Medeniyetler Sofrası sahibi kim?
  9. CZN Burak Hangi köylü?
  10. Ismail Özdemir kimdir CZN Burak?
  11. CZN Burak'a nasıl ulaşabilirim?
  12. CZN Burak yemekleri ne yapıyor?
  13. CZN Burakın babası kimdir?

CZN Buraktaki CZN ne demek?

CZN cinzano anlamında kullanılır. Cinzanonun ne demek olduğu da Burak Özdemir tarafından açıklanmıştır. Küçükken babasının Cinzano adında tekstil dükkanı olduğunu söylemiştir.

Hatay Medeniyetler Sofrası hangi ilde?

Hatay Medeniyetler Sofrası, Hatay'ın dillere destan yöresel yemeklerinin İstanbul'un göbeğinde yer aldığı bir lezzet durağıdır. Amanos Dağları'ndan gelen kekik kokusu ile lezzetlenen özel yemekler, cznburak kullanıcı adı ile sosyal medyada popüler olan Burak Özdemir şefliğinde misafirlere sunulmaktadır.

CZNBurak hangi şehirde?

Aslen Hatay Yayladağı Yoncakaya köyündendir. Hatay Medeniyetler Sofrası adlı lokanta zincirinin sahibidir. Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak "Smiley bae" adıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü olmuştur.

CZN n ne demek?

Yemeğe merakı aileden gelen Burak Özdemir, küçük yaşta dede mesleğini sürdürmeye karar verdi, Hatay'da dedesine ait olan küçük bir lokantayı işletmeye başladıktan sonra İstanbul'da da şube açtı. CZN ne demek? ... CZN, cezenin kısaltmasıdır. Nereden geldiğimi unutmamamı sağlıyor.

CZN Burak ismi nereden geliyor?

Burada bir dönem çalışmaya başlayan Burak Özdemir, tekstil firmasında çalışırken buraya gelen yabancı müşteriler adını telaffuz etmekte zorlanınca o da babasının sahibi olduğu firmasının adı olan Cinzaro'nun kısaltması olan CZN'yi kullanmayı tercih etti.

Hatay medeniyetlerin sahibi kim?

CZN Burak'ın sahip olduğu Hatay medeniyetler Sofrasının binlerce müşterisi bulunuyor.

CZ ne Burak'ın yeri nerede?

CZNBurak Medeniyetler Sofrası, Levent Merkez, İstanbul.

Hatay Medeniyetler Sofrası sahibi kim?

Burak Özdemir, tarihinde dünyaya geldi. Takma adı CZN Burak olan Burak Özdemir, Hatay Medeniyetler Sofrası Aksaray'ın sahibi bir Türk şef ve restoratör.

CZN Burak Hangi köylü?

Aslen Hatay Yayladağı Yoncakaya köyündendir. Tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak 2011'de Aksaray'da Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçı açtı. Birkaç yıl içinde farklı şubeler açarak bir lokanta zinciri kurdular. Burak Özdemir, sosyal medyadan paylaştığı yemek videoları ile ünlendi.

Ismail Özdemir kimdir CZN Burak?

Yaptığı büyük porsiyonlu yemeklerle ve tatlılar adını duyuran ünlü ismin kullandığı CZN Burak lakabının hikayesinin altından babasının iş yeri çıktı. Burak Özdemir'in babası İsmail Özdemir eskiden tekstil işiyle uğraşıyordu. İsmail Özdemir Laleli'deki Cinzano Tekstil'in sahibiydi.

CZN Burak'a nasıl ulaşabilirim?

  1. Adres. Katip Mustafa Çelebi Mahallesi Meşelik Sokak No.10.
  2. Email. [email protected].
  3. Telefon. + 31 325 31 37.

CZN Burak yemekleri ne yapıyor?

Türk şef ve lokantacı, internet fenomeni. Hatay Medeniyetler Sofrası adlı lokanta zincirinin sahibidir. Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak "Smiley bae" adıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü olmuştur.

CZN Burakın babası kimdir?

İsmail Özdemir CZN Burak/Babalar