Vodafone Arayanı Bil nasıl aktif edilir?

İçindekiler:

  1. Vodafone Arayanı Bil nasıl aktif edilir?
  2. Telefon kapalıyken kimin aradığını öğrenme Türk Telekom?
  3. Vodafone Arama Asistanı nasıl kapatılır?
  4. Vodafone arama asistani ne demek?
  5. Ücretsiz kim aramış Türk Telekom?
  6. Vodafone Konuşturan arama asistanı nasıl yapılır?

Vodafone Arayanı Bil nasıl aktif edilir?

Vodafone arayan kim nasıl öğrenilir diye merak ediyorsanız GSM operatörünüzün sunduğu bu hizmete üye olmanız gerekir. Servise üyelik içinse; 542 Vodafone müşteri hizmetlerini arayabilir ya da. ARAYANKIM yazarak 8000'e SMS gönderebilirsiniz.

Telefon kapalıyken kimin aradığını öğrenme Türk Telekom?

ArayanıBil servisini aşağıdaki yöntemlerle aktifleştirebilirsiniz. SMS ile: SMS'le ArayanıBil servisini ulaşılamayan durumlarda aktif etmek için "ACIK" yazıp 5555'e kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Vodafone Arama Asistanı nasıl kapatılır?

Arama Asistanı Servisinden Bireysel / Kurumsal tüm Vodafone aboneleri faydalanabilir. Servis aboneliğimi nasıl iptal ederim? Aylık servisin iptali için: IPTAL ARAMAASISTANI yazıp 8000'e SMS atmanız yeterlidir.

Vodafone arama asistani ne demek?

Arama Asistanı Plus Servisi ile telefonunuz kapalı ya da ulaşılamaz dahi olsa sizi arayanların ad-soyadı, cep telefonu numarası, arama zamanı ve kaç kere aradığı bilgisinden haberdar olabilir, ayrıca ulaşamadığınız kişiler ulaşılabilir olduğunda hemen öğrenebilirsiniz.

Ücretsiz kim aramış Türk Telekom?

SMS ile: SMS'le ArayanıBil servisini ulaşılamayan durumlarda aktif etmek için "ACIK" yazıp 5555'e kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz. Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması ile: ArayanıBil aktivasyon işlemlerinizi Türk Telekom Online İşlemler uygulamamızdan 7/24, hızlı ve ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Vodafone Konuşturan arama asistanı nasıl yapılır?

Aylık yenilenen pakete abone olmak için KONUSTURAN yazıp 7000'e göndermeniz gerekmektedir.