Botanik park Bursa neler var?

İçindekiler:

  1. Botanik park Bursa neler var?
  2. Soğanlı Botanik Parkında neler var?
  3. Botanik Park Ne Var?
  4. Bursa Botanik Park ne yapılır?
  5. Bakırköy Botanik Park piknik yapılır mı?
  6. Botanik Park bisiklet ne kadar?
  7. Kent meydanından botanik parka nasıl gidilir?
  8. Bakırköy Botanik Park giriş ücreti ne kadar?

Botanik park Bursa neler var?

Bursa Botanik Parkı, İzmir-İstanbul yolu üzerinde Bursa Hayvanat Bahçesi'nin bitişiğinde. Koşu ve yürüyüş yolları, spor alanları, bisiklet parkurları, çocuk oyun, otomobil pisti, spor aletleri gibi etkinlik alanlarının yanısıra, pastane, Cafe ve restoran gibi oturup yiyebileceğiniz yerlerde bulunuyor.

Soğanlı Botanik Parkında neler var?

Japon Bahçesi, Fransız Bahçesi, İngiliz Bahçesi, gül bahçesi, kaya bahçesi, kokulu bitkiler bahçesi, şekilli bitkiler bahçesi gibi bölümlerin yer aldığı parkta, 150 tür ağaç, 27 çeşit gül, 76 tür çalı, 20 tür örtücü bitki bulunmaktadır.

Botanik Park Ne Var?

Bakırköy Botanik Park'ta neler var ? ; Özellikle çocuklara hitap eden alanlarla dolu olan park içerisinde, çoçuk oyun alanları, doğal gölet, süs havuzları, çocuk temalı heykeller, iki oyun kulesi, dinazorlar, ip köprüleri, kaydıraklar ve su parkı bulunuyor.

Bursa Botanik Park ne yapılır?

Soğanlı Botanik Parkı ziyaretçilerine dinlenme, farklı zamanlarda yaprak ve çiçek açan bitkileri gözleme imkânlarının dışında, sağlıklı yaşam için spor yapma imkânı da sunmaktadır. Parkta 12.000 m.'lik doğal yürüyüş yolları, doğal koşu yolu, 1.000 m.'lik soğuk asfalt kaplamalı bisiklet yolu ve göletler bulunmaktadır.

Bakırköy Botanik Park piknik yapılır mı?

Bakırköy Botanik Park'ta piknik yapılır mı ? ; Evet. ... Bakırköy Botanik Park'ta neler var ? ; Özellikle çocuklara hitap eden alanlarla dolu olan park içerisinde, çoçuk oyun alanları, doğal gölet, süs havuzları, çocuk temalı heykeller, iki oyun kulesi, dinazorlar, ip köprüleri, kaydıraklar ve su parkı bulunuyor.

Botanik Park bisiklet ne kadar?

Soğanlı Botanik Bahçesine giriş ücretsizdir. Bisiklet kiralamak isterseniz yarım saat için 5 TL, bir saat için 10 TL ödemeniz gerekir.

Kent meydanından botanik parka nasıl gidilir?

Botanik park alanında ücretsiz otopark mevcuttur. Toplu taşıma ile gelmek isteyenler Terminalden 93, 95, 97 95 A, 43 H numaralı belediye otobüsleri ile Şehir merkezinden 35/A, 15, 15/E numaralı belediye otobüsleri ile Kent meydanından Soğanlı-Botanik Park minibüsleri ile ulaşabilirler.

Bakırköy Botanik Park giriş ücreti ne kadar?

Bakırköy Botanik Parkı Giriş Ücreti Buraya giriş tamamen ücretsiz. Ayrıca araçla gelmek isteyenlere de güzel bir haberimiz daha var. Parkın girişinde bulunan açık otoparktan da ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.