LÖSEV Bağış Kaç Lira?

İçindekiler:

  1. LÖSEV Bağış Kaç Lira?
  2. LÖSEV Bağış iptali nasıl yapılır?
  3. LÖSEV Bağış nasil yapilir?
  4. Niyet bağışı nedir?
  5. LÖSEV sertifika ne zaman gelir?
  6. LÖSEV adak bağışı Nedir?

LÖSEV Bağış Kaç Lira?

Lösemili çocuklar ve onların ailelerinin yanında olan LÖSEV her yıl kurban bağış kampanyası düzenleniyor. LÖSEV 2021 yılı vekaleten 2021 kurban bağışı fiyatı, 1450 TL olarak belirlenmiştir.

LÖSEV Bağış iptali nasıl yapılır?

Aylık düzenli bağış iptali için bagis@losev.org.tr'ye e-posta gönderebilirsiniz.

LÖSEV Bağış nasil yapilir?

SMS ile Bağış
  1. 3406'ya SMS göndererek bağış yapabilirsiniz. Her bir mesaj bedeli 20 TL'dir. (Vodafone ile SMS bağışı yapabilmeniz için "BAĞIŞ" yazıp gönderilmesi gerekmektedir.)
  2. FİTRE ve ya FİDYE yazarak 1998 ' e SMS göndererek (Fitre tutarı 28 TL) bağış yapabilirsiniz.

Niyet bağışı nedir?

NİYET BAĞIŞIMLA kalbinizden geçen niyetiniz doğrultusunda lösemili çocuklarımızın hayat mücadelesine dilediğiniz şekilde katkıda bulunabilirsiniz. Niyet Bağışlarınız tümüyle lösemili çocuklar ve kanser hastalarının tedavi ve diğer zaruri ihtiyaçları için kullanılacaktır.

LÖSEV sertifika ne zaman gelir?

5) Kampanya Kapanış Tarihinden 1-5 iş günü sonra LÖSEV tarafından hazırlanan sertifikanız belirlediğiniz adres ve kişiye gönderilecektir. Sertifika otomatik olarak e-mail aracılığı ile gönderilmez.

LÖSEV adak bağışı Nedir?

Adak kurbanlarınızı bayramdan bir gün önce olan, Arife günü, dini vecibelere uygun şekilde kestiriyor ve etini aynı yöntemle 12 ay boyunca taze et ve et ürünleri olarak lösemili ve kanserli çocuklarımıza ve ailelerine dağıtıyoruz. Öte yandan tüm yıl içinde de adak bağışlarınızı kabul ediyor, etini dağıtıyoruz.