Kontur nasil Paylasilir?

İçindekiler:

  1. Kontur nasil Paylasilir?
  2. Turkcell kontör transfer nasıl istenir?
  3. Turkcell en az ne kadar yüklenir?
  4. Türk Telekom'dan Türk Telekom'a TL nasıl gönderilir?
  5. Türk Telekom internet transferi nasıl yapılır?

Kontur nasil Paylasilir?

Lira göndermek için: 9235 aranabilir ya da lira göndermek için kısa mesajla lira göndermek istediğiniz numara yazılır bir boşluk bırakılır istenilen lira miktarı yazılır ve 9235'e gönderilir.

Turkcell kontör transfer nasıl istenir?

TL istemek için *115* tuşlayın, boşluk bırakmadan TL isteyeceğiniz telefon numarasını yazın ve tekrar * tuşlayın, boşluk bırakmadan istediğiniz TL miktarını yazıp, # tuşu ve arama tuşuna basın. TL isteğiniz yakınınıza anında iletilecektir.

Turkcell en az ne kadar yüklenir?

Turkcell En Az Kaç TL Yüklenir 2021 2021 yılı itibari ile Turkcell en az tl yükleme limiti 35 TL olarak belirlenmiştir. Turkcell mağazalarından, Dijital Operatör ve Müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı yada banka kartı ile en az 35 TL yükleme yapabilirsiniz. Hattınıza 35 TL aşağı yükleme yapmanız mümkün değilidir.

Türk Telekom'dan Türk Telekom'a TL nasıl gönderilir?

SMS ile;
  1. Lira İste Lira göndermesini istediğiniz kişinin numarasını yazın, bir boşluk bırakın, kaç lira istediğinizi yazın, 9233'e kısa mesajla yollayın. ...
  2. Lira Gönder Lira göndermek istediğiniz kişinin numarasını yazın, bir boşluk bırakın, kaç lira göndermek istediğinizi yazın, 9235'e kısa mesajla yollayın.

Türk Telekom internet transferi nasıl yapılır?

SMS ile; Hediye İnternet göndermek için, HEDIYE yazıp, Hediye İnternet göndermek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve gönderim miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir.