Ekinlik Adası Nerede Kalınır?

İçindekiler:

  1. Ekinlik Adası Nerede Kalınır?
  2. Ekinlik Adası Nasıl Gidilir?
  3. Istanbuldan Ekinlik adasına nasıl gidilir?
  4. Avşa adası hangi ile bağlı?
  5. Marmara Adası pazarı hangi gün?
  6. Avşa adası hangi ilcede?
  7. Avşa tam olarak nerede?
  8. Sedef Adası istanbul nasıl gidilir?

Ekinlik Adası Nerede Kalınır?

Günümüzde adada otel ve motel yoktur, sadece sınırlı sayıda pansiyon bulunmaktadır. Adanın bir ufak marketi ve bir kaç kafeteryası ve bir fırını mevcuttur. Halk gündelik ihtiyaçlarını en yakın yerleşim yeri olan Avşa adası ve Erdek'ten temin etmektedir.

Ekinlik Adası Nasıl Gidilir?

Ekinlik adasına deniz doluyla İdo İstanbul deniz otobüsleri ve Arabalı feribotlarla gidebilirsiniz. Kış aylarında İdo çalışmamaktadır. Yerel balıkçı tekneleri ile Marmara Adası ve Avşa Adasından ulaşım sağlanır. Erdek Marmara çalışan Gestaş'ta sefer tarifesine Ekinlik Adasını eklemiştir.

Istanbuldan Ekinlik adasına nasıl gidilir?

İstanbul'dan, Avşa'ya deniz otobüsüyle; 3 saatte ulaşılabilmektedir. Tekirdağ ve Erdek'ten, Ekinlik'e ulaşım da; yaklaşık olarak 3 saat sürmektedir. İDO Ekinlik Adası iskelesi yapıldıktan sonra, İDO seferlerinin de varlığıyla; günümüzde adaya ulaşım sorunsuz yapılmaktadır.

Avşa adası hangi ile bağlı?

AVŞA ADASI HAKKINDA BİLGİLER Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı bir yerleşim yeridir. İlçe merkezine 11 km, il merkezine 155 km uzaklıktadır. Avşa adasının diğer bir ismi "Türkeli" adasıdır. Lakin "Türkeli" ismi "Avşa" olarak değişmiştir.

Marmara Adası pazarı hangi gün?

Saraylar Marmara Adası merkezine 26 kilometre karayolu mesafede olup, düzenli otobüs seferleri yapılmaktadır. Cuma günleri Saraylar Beldesi'nde semt pazarı kurulur.

Avşa adası hangi ilcede?

Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı bir yerleşim yeridir. İlçe merkezine 11 km, il merkezine 155 km uzaklıktadır. Avşa adasının diğer adı "Türkeli" adasıdır. Fakat "Türkeli" ismi "Avşa" olarak değişmiştir.

Avşa tam olarak nerede?

Avşa Adası, Marmara Denizi sınırları içerisinde bulunmaktadır. Erdek'e gemi ile yaklaşık 2 saatlik bir uzaklıkta yer almaktadır. İstanbul'a ise 2.5 saatlik bir uzaklıktadır. Bu ada Balıkesir ilinin Marmara ilçesine bağlıdır.

Sedef Adası istanbul nasıl gidilir?

İstanbul'dan vapurlar Sedef adasına kolay bir şekilde gidilebilmektedir. Sedef Adasına Nasıl Gidilir? Adaya, Kartal ile Bostancı'dan kalkan vapurlar ile gidilebilir. Bunun yanında Büyükada'dan da motor ile gitmek mümkündür.