iPhone şarj aletinin orjinal olduğu nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. iPhone şarj aletinin orjinal olduğu nasıl anlaşılır?
  2. Orjinal Apple şarj kablosu kaç amper?
  3. iPhone 11 adaptör kaç amper?
  4. Şarj başlığı neden bozulur?
  5. iPhone 11 çakma olup olmadığını nasıl anlarız?

iPhone şarj aletinin orjinal olduğu nasıl anlaşılır?

Bir Apple Lightning - USB kablosunda, USB bağlayıcısından yaklaşık 18 cm'lik mesafede "Designed by Apple in California" ibaresi ile birlikte "Assembled in China", "Assembled in Vietnam" veya "Indústria Brasileira" ibarelerinden biri bulunur. Bu metnin sonunda 12 haneli bir seri numarası görürsünüz.

Orjinal Apple şarj kablosu kaç amper?

Apple, iPhone'larla gelen şarj adaptöründe 1 Amperde 5 Volta kadar şarjı destekliyor. iPhone'un adaptörlerini neden bu kadar düşük amperde bıraktığı bilinmiyor, çünkü iPhone 6 ve sonrasındaki tüm iPhone'larda 2.1 Ampere kadar destek verildi.

iPhone 11 adaptör kaç amper?

18 W USB-C güç adaptörü Aşağıdaki aygıtlar kutuda bir 18 W güç adaptörüyle birlikte gelir: iPhone 11 Pro. iPhone 11 Pro Max.

Şarj başlığı neden bozulur?

Şarj aletlerinin bozan bir diğer unsur da aşırı sıcak ya da aşırı soğuk ortamda bulundurmaktır. Aslında bu noktada yapacak pek bir şey yok gibi görünse de basit hususlara dikkat ederek şarj aletini koruyabilirsiniz. Örneğin kalorifere yakın bir yerde şarj aletini bulundurmayın. Güneşe koymayın.

iPhone 11 çakma olup olmadığını nasıl anlarız?

e-Devlet'in IMEI sorgulama sayfasına gidin, Telefonun IMEI kodunu bu sayfaya yazın ve Sorgula'ya yıklayın. Bu sayfada aldığınız bilgiler, cihazın marka ve modeliyle uyuşmalı. Cihazın marka ve modelinin uyuştuğunu görüyorsanız, aynı sayfada bir de kayıt durumunu göreceksiniz.