Arel Üniversitesi hastanesi var mı?

İçindekiler:

  1. Arel Üniversitesi hastanesi var mı?
  2. Istanbul Arel Tıp nerede?
  3. Nişantaşı Üniversitesi Tıp Fakültesi var mı?
  4. Istanbul Arel Üniversitesi hangi semtte?
  5. Nişantaşı Üniversitesi Hastanesi var mi?
  6. Nişantaşı Üniversitesinde hangi bölümler var?
  7. Arel neyin kısaltması?
  8. Arel Koleji müdür?

Arel Üniversitesi hastanesi var mı?

Kampüslerimiz bünyesindeki sağlık merkezlerimiz; acil, tedavi edici ve koruyucu hekimlik hizmetleri sunar. ... Normal süreçte, Sağlık Merkezimize Tepekent yerleşkesinde 0112, Sefaköy yerleşkesinde 2112, Cevizlibağ yerleşkesinde 4112 no'lu telefonlardan ulaşılabilir.

Istanbul Arel Tıp nerede?

Sefaköy Yerleşkesi, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesi, Sefaköy E-5 karayolu üzerinde merkezi bir noktada bulunmaktadır.

Nişantaşı Üniversitesi Tıp Fakültesi var mı?

Nişantaşı Üniversitesi'nden Sağlık Alanında Büyük Atılım: Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi Açılıyor. Fakültelerini kurdu. ... Akademik ve fiziki yapılanma çalışmaları uzun süredir devam eden Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri tarihli Resmi Gazete ile kuruldu.

Istanbul Arel Üniversitesi hangi semtte?

İstanbul Arel Üniversitesi 41.000027 enlem ve 28.796534 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Kemalpaşa Mh. ve Küçükçekmece ilçesine bağlıdır. İstanbul Arel Üniversitesi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. İstanbul Arel Üniversitesi posta kodu 34295.

Nişantaşı Üniversitesi Hastanesi var mi?

Bu iki fakülte bizler ve ülkemiz için o kadar önemli ki, büyük ölçekli bir yatırım ile son teknolojik imkanlarla donatılmış 240 yatak kapasiteli bir üniversite hastanesini de hayata geçireceğiz.

Nişantaşı Üniversitesinde hangi bölümler var?

Bölümler: Finans ve Bankacılık, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Havacılık Yönetimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, İşletme, Psikoloji, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Sosyal Hizmet, Sosyoloji, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Yeni Medya ve İletişim, Yönetim ...

Arel neyin kısaltması?

Çünkü, eğitim ikimize de huzur veriyordu. ... Eğitim koordinatörlüğü yaptım. - AREL adının anlamı nedir? Memleketimiz Arapgir ve Elbistan'ın kısaltması.

Arel Koleji müdür?

GÜZİN BEREKET - okul müdürü - AREL Koleji | LinkedIn.