Puzzle halısı ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Puzzle halısı ne için kullanılır?
  2. Toz puzzle yapıştırıcısı nasıl yapılır?
  3. Puzzle tepsisi ne işe yarar?
  4. Puzzle yapıştırıcısı nasıl kullanılır?
  5. Puzzle yapıştırıcı nedir?
  6. Yapboz neyin üzerine yapılır?
  7. Süngerli puzzle yapıştırıcısı nasıl kullanılır?
  8. Artdeco puzzle yapıştırıcı nasıl kullanılır?

Puzzle halısı ne için kullanılır?

Puzzle halısı, uğraşınıza ara verdiğinizde yapmış olduğunuz puzzle bozulmadan kaldırmanıza olanak sağlıyor. Art Puzzle 3000'lik puzzle halısı, silindire sarılarak kaldırıldığında oldukça az yer kaplayarak alandan tasarruf etmenizi sağlıyor.

Toz puzzle yapıştırıcısı nasıl yapılır?

Clementoni Toz Puzzle Yapıştırıcısı Kullanım Önerileri; Yarım su bardağı ( 100 ml ) suyun içerine poşet içindeki ürünü karıştırarak dökün. 30 dakika. yapıştırıcıyı dinlemeye bırakın karışımın saydamlaştığını göreceksiniz. Yumuşak bir fırça veya sünger yardımı ile tutkalı puzzle'ın resimli yüzeyine sürün.

Puzzle tepsisi ne işe yarar?

Açıklama : Puzzle yaparken parçaları renklerine göre ayırmak puzzle yapımının en önemli kısmı.Art Puzzle Tepsisi sayesinde parçalarınızı ayırarak hem parçaların kaybolmasını engelleyebilir. Hem de parçalarınızı rahatlıkla renklerine göre düzenleyebilirsiniz.

Puzzle yapıştırıcısı nasıl kullanılır?

Kullanmadan önce tüpü çalkalayınız, puzzle'ınızın arkasına bir kağıt koyarak arkadaki yüzeye yapışmayı önleyiniz. Tüpün ucundaki süngerle puzzle'ınızın ön yüzüne düzgün olarak yapıştırıcıyı yayınız. İki üç saat yapıştırıcının kuruması için bekleyin.

Puzzle yapıştırıcı nedir?

Puzzle yapıştırıcısı, puzzle parçalarının arasındaki boşlukları doldurarak sabitlerken aynı zamanda poster üzerinde oluşturduğu film tabakasıyla ilave bir koruma sağlar. Toz ve sıvı olmak üzere piyasalarda iki çeşit puzzle yapıştırıcısı bulabilirsiniz.

Yapboz neyin üzerine yapılır?

Her şeyden önce puzzle sert ve düz bir zemin üzerinde yapılmalıdır. 500 parça veya daha az parçası olan puzzle larda ideal boyutlarda bir masa işinizi görebilir. Ancak puzzle parça sayısı büyüdüğünde alanı da genişleyeceğinden geniş bir yer oluşturmanız gerekecektir.

Süngerli puzzle yapıştırıcısı nasıl kullanılır?

Kullanmadan önce tüpü çalkalayınız, puzzle'ınızın arkasına bir kağıt koyarak arkadaki yüzeye yapışmayı önleyiniz. Tüpün ucundaki süngerle puzzle'ınızın ön yüzüne düzgün olarak yapıştırıcıyı yayınız. İki üç saat yapıştırıcının kuruması için bekleyin. Her kullanım sonrası süngerli kapağı çıkarıp suyla yıkayın.

Artdeco puzzle yapıştırıcı nasıl kullanılır?

Hızlı kargo yapıldı.ürün güzel üst kapağını çıkarıp puzzlen üstüne döküp k. Kartı gibi sert bir plastik ile yaydırak sürün on numara oluyor. Kullanıcı bu ürünü GENÇAY OFİS KIRTASİYE satıcısından aldı. Uygulaması kolay bir yapıştırıcı, sorunsuz bir şekilde sağlam teslim edildi.