Pegasus kredi kartı hangi banka?

İçindekiler:

  1. Pegasus kredi kartı hangi banka?
  2. Pegasus bol bol kart nedir?
  3. PeP Pegasus kart ne işe yarar?
  4. PeP Pegasus kart ne ise yarar?
  5. ING toplam BolPuan nedir?
  6. PeP kart limiti nedir?
  7. PeP kart Ne kartı?
  8. Bol bol puan ne kadar?

Pegasus kredi kartı hangi banka?

ING Pegasus BolBol Premium Kredi Kartı

Pegasus bol bol kart nedir?

Pegasus BolBol, Pegasus Hava Yolları misafirlerinin uçuşlarından ve koltuk, yemek, fazla bagaj hakkı gibi ek hizmet alımlarından, Pegasus BolBol program ortağı olan işyerlerinde yaptıkları harcamalardan BolPuan kazanmalarını ve kazandıkları BolPuanları yine Pegasus Hava Yolları bünyesinde uçuş ve ek hizmet alımları ...

PeP Pegasus kart ne işe yarar?

PeP Pegasus BolBol Kart'ınızla yurt içi ve yurt dışında harcamalarınızı avantajla yaparsınız. Harcamalarınızdan kazandığınız Pegasus Bol Puan'larla dilediğiniz yöne uçak bileti alabilirsiniz.

PeP Pegasus kart ne ise yarar?

Pegasus'un misafir sadakat programı BolBol ve PeP Visa Kart'ın avantajlarını birleştirildiği PeP Pegasus BolBol ile Türkiye'de ilk kez kullanıcılar, kredi kartına ihtiyaç duymadan yurt dışında ve yurt içinde yaptıkları tüm alışverişlerden puan biriktirerek bedava uçak bileti alabilme imkanına sahip oluyor.

ING toplam BolPuan nedir?

ING Pegasus BolBol Premium Kart ile yapılan tüm mal ve hizmet alımlarından yapılan tüm her 100 TL'ye 50 BolPuan yani her 2 TL alışverişinize 1 BolPuan, Pegasus BolBol uçuş programı kapsamında Pegasus Havayolları'nda gerçekleşen her 100 TL harcamanıza 100 BolPuan yani her 1 TL harcamanıza 1 BolPuan kazanırsınız.

PeP kart limiti nedir?

PeP Visa Kart ile yurt dışı fiziksel ve internet alışverişlerinizde avantajlı döviz kurları ile 7/24 işlem yapabilirsiniz. Kart ile Harcama Limiti: ... *Gelişmiş Hesaplarda aylık kart harcama limiti 20.000 TL'dir. *Premium Hesaplarda aylık kart harcama limiti 50.000 TL'dir.

PeP kart Ne kartı?

PeP Kart fiziksel karttır. Fiziksel POS, ATM ve PeP Döviz hesabı, yurt dışı para transferi işlemleri için gerekli olan bir karttır. Sanal kart ise sadece sanal alışverişlerde kullanılabilen üyelik sonrası anında oluşturularak kullanılabilen bir Visa sanal kartıdır.

Bol bol puan ne kadar?

Her 100 TL harcamaya 100 Bolpuan vermekte. Yurt içi Online check-in'e 250 Bol puan, Yurt dışı Online check-in'e 500 Bol puan, Yeni sistemde Pegasus Plus'taki gibi 1 puan = 1 TL gibi bir denklik sistemi bulunmamakta.