Istanbul Avşa kaç lira?

İçindekiler:

  1. Istanbul Avşa kaç lira?
  2. Erdek Avşa kaç TL?
  3. Avşa feribotla kaç saat?
  4. Erdek Avşa kaç dakika?
  5. Erdek ten Marmara adasına nasıl gidilir?
  6. Erdek Avşa feribot nereden kalkıyor?

Istanbul Avşa kaç lira?

Avşa Adası Bilet Fiyatları 2021 yaz sezonunda Erdek'ten Avşa'ya indirimli 12 TL, Tekirdağ'dan 60 TL, Tekirdağ Barbaros'tan 40 TL, İstanbul'dan Yenikapı Bostancı Avcılar Avşa Adası bilet fiyatları İDO ile 80 TL bilet fiyatı ödeyerek gidebilirsiniz.

Erdek Avşa kaç TL?

Gestaş Avşa Erdek Marmara Balıklı ve Ekinlik Adası feribot fiyatları yolcu 25 TL araç 90 TL'dir. Gestaş Hızlı deniz otobüsü feribot fiyatları yolcu 35 TL'dir.

Avşa feribotla kaç saat?

İstanbul'dan Avşa Adası İDO deniz otobüsleri ile 2 saat 45 dakika sürmektedir. Havanın durumuna göre 4 saate kadar çıktığı görülmektedir. Arabalı feribot olan Yener C. gemisi ile İstanbul Zeytinburnu Avşa Adası arası yolculuk 5 saat sürmektedir.

Erdek Avşa kaç dakika?

Gestaş ErdekAvşa Adası – Marmara Adası Feribot-Vapur Seferleri 2021. Gestaş Erdek arabalı feribotları ile yaklaşık 2 saatte Erdek'ten Avşa Adası'na ve 2 saat 30 dakikada Erdek'ten Marmara Adası'na ulaşım sağlanabilmektedir. Güncel sonbahar kış feribot saatleri ve 2021 fiyat tarifesi yukarıda belirtilmiştir.

Erdek ten Marmara adasına nasıl gidilir?

Marmara Adası Feribot İstanbul, Tekirdağ ve Erdek'ten, Marmara Adası'na direkt ulaşım mümkün. Tekirdağ ve Erdek'ten arabalı vapurlar hareket ederken İstanbul'dan, İDO feribotları ile Marmara Adası'na ulaşılabiliyor. Erdek - Marmara Adası vapurla yaklaşık 2 saat. Tekirdağ - Marmara Adası vapurla yaklaşık 2 saat.

Erdek Avşa feribot nereden kalkıyor?

Kalkış limanı, Tekirdağ Akport Gümrüklü Limanı'dır eski cezaevi karşısı. Avşa Ofis Tel : 0266 896 26 869 27 77 * Olabilecek değişiklikler için lütfen sefer saatlerini teyit ediniz.