Femaş nerede üretiliyor?

İçindekiler:

  1. Femaş nerede üretiliyor?
  2. Termikel hangi markanın yan ürünü?
  3. Ferre Ankastre ne demek?
  4. Femaş hangi ülkenin?
  5. Termikel kimin ürünü?
  6. Ferre Ocak kimin?
  7. Silverline sahibi kimdir?
  8. Termikelin sahibi kim?

Femaş nerede üretiliyor?

Kayseri'deki Organize Sanayi Bölgesi'nde 120 ülkeye ihracat gerçekleştiren ve plastik, alüminyum, gaz boruları ve ızgaraları alanında faaliyetlerini sürdüren Femaş Metal, küresel rekabetin yoğun olduğu ankastre ürünler ve solo ürün grubunda yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Termikel hangi markanın yan ürünü?

1994 yılından beri ürettiği 10 milyona yakın elektronik sayaçla dünyanın en büyük 4. ön ödemeli sayaç üreticisi unvanına sahip Elektromed A.Ş., Türkiye'nin ilk yerli tablet bilgisayar üretimini gerçekleştiren Termikel Bilişim Teknolojileri A.Ş., denetim ve belgelendirme sektöründe hizmet veren Eldaş Elektrik Elektronik ...

Ferre Ankastre ne demek?

Ferre Ankastre Set 35 yılı aşkın deneyimi ile tam boy fırınlar ve ocaklar üreterek dünya genelinde adını duyuran Ferre, kullanıcı ihtiyaçlarını temel alarak üretim yapar. Çeşitli iş yerlerinde kullanılacak büyük tam boy fırınların yanında, evlerde kullanıma uygun ankastre setlere de sahiptir.

Femaş hangi ülkenin?

FEMAŞ GRUP 5 kıta ve 100'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren bir Türk şirketidir. İstanbul ve Kayseri şubeleriyle sorunsuz sipariş akışı sağlamaktadır.

Termikel kimin ürünü?

Termikel Türk sanayisine inanan Kayserili bir girişimci olan Mehmet Kaya tarafından kuruldu. Kendi çabalarıyla Ar-Ge ve pazarlama yapan Kaya; Termikel markasını, 1974 yılında çıkardığı ilk cam kapaklı köşeli fırınla tüm Türkiye'ye yaydı.

Ferre Ocak kimin?

Ferre markası, toplamda 170 bin metrekare açık ve 100 bin metrekare kapalı alanda üretim yapan uluslararası bir şirket olan FEMAŞ GRUP bünyesindedir. FEMAŞ GRUP 5 kıta ve 100'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren bir Türk şirketidir. İstanbul ve Kayseri şubeleriyle sorunsuz sipariş akışı sağlamaktadır.

Silverline sahibi kimdir?

Silverline, 1994 yılında Türkiye'de kurulmuş, fabrikası Merzifon'da bulunan beyaz eşya şirketi. 1994 yılında ilk olarak Gümüşfon adıyla Türkiye'nin Amasya ili, Merzifon ilçesinde aspiratör ve davlumbaz üretimi ile sektöre giriş yapmıştır. İlk olarak Softline ismi verilen aspiratör üretildi.

Termikelin sahibi kim?

Kanal A
Kuruluş
Kapanış
ŞirketKTV Yayıncılık Enformasyon Hizmetleri AŞ
SahibiTermikel GRUP (1997-2017) Sancaktar Medya (2017-)
10 satır daha