Kaşar ne demek argoda?

İçindekiler:

  1. Kaşar ne demek argoda?
  2. Bayana kaşar demek ne demek?
  3. Kaşarlaşmış ne demek?
  4. Kaşar kelimesi hakaret mi?
  5. Kaşar hakaret mi?
  6. TDK Çeç ne demek?
  7. Neden Kaşarlanmak denir?
  8. Kaşarlanmış ne demek TDK?
  9. Yallı Yullu ne demek?
  10. Yollu demek nedir?
  11. Kaşar hakaret ne demek?
  12. Kaşar küfür mü?
  13. CEC açılımı nedir?
  14. Çelerin anlamı nedir?

Kaşar ne demek argoda?

1. Tekerlek biçiminde sarımtırak yağlı ve makbul bir peynir çeşidi. 2. argo. Düzenbaz, hîleci, açık göz kimse.

Bayana kaşar demek ne demek?

kaşar (ahlaksız kadın anlamında)

Kaşarlaşmış ne demek?

(< kaşar+lan-mak) mec. Bir işte eskiyip ustalaşmak, pişkinleşmek: Bu kaşarlanmış bir külhanbeyi idi (Ömer Seyfeddin). Belli olmaz dedi, İstanbul havası kaşarlanmış orospuya benzer, şimdi neşelenir, şimdi somurtur, şimdi güler, şimdi ağlar (Refî C.

Kaşar kelimesi hakaret mi?

KAŞAR TÜRK DİL KURUMUNA GÖRE HAKARET DEĞİLDİR Çünkü, TDK (Türk Dil Kurumu) sözlüğünde kaşarlanmış kelimesi 'Hoşa gitmeyen bir harekete ve işe alışarak artık ondan üzüntü duymayan' anlamı taşımaktadır.

Kaşar hakaret mi?

KAŞAR TÜRK DİL KURUMUNA GÖRE HAKARET DEĞİLDİR Söz konusu kelimeye davacının farklı anlamlar yüklemesi ve farklı anlamlara taşımasının davanın esasıyla ilgili bir önemi bulunmamaktadır'' görüşünü belirtti.

TDK Çeç ne demek?

i. (Erm. ç'ēç) halk ağzı. Balsız petek: Kimi arı çiçek dermiş / Sen balsın da ben çeç miyim (Âşık Veysel).

Neden Kaşarlanmak denir?

iki tip insan vardır. hayatta başına kötü şeyler gelenler ve hayattta başına kötü şey gelenler. yani aynı şeyi yaşayanlar ama farklı sonuçlar onları birbirinden ayırır. birincisinin günden güne derisi incelir darbelerden, aşınmalardan. artık dokunsan parmağının ucuyla kalbine ulaşıp öldürebilirsin. ikincisinin ise ...

Kaşarlanmış ne demek TDK?

Çünkü, TDK (Türk Dil Kurumu) sözlüğünde kaşarlanmış kelimesi 'Hoşa gitmeyen bir harekete ve işe alışarak artık ondan üzüntü duymayan' anlamı taşımaktadır.

Yallı Yullu ne demek?

Olumsuz görülen, saçma sapan bir işe "Yallı Yullu", olumsuz, yamuk, yalaka, saçma sapan hareketler yapan kişiye de "Yallı" denir.

Yollu demek nedir?

(taşıt için) Hızlıgiden. Kuralına uygun. Herhangi bir nitelikte, biçimde olan. Kolayca elde edilen (kadın).

Kaşar hakaret ne demek?

Kaşar kelimesi hakaret sıfatı olarak da kullanılır. Hakaret sıfatı olarak kaşar kelimesi ahlaksız anlamına karşılık gelir. Bir işte uzmanlaşan kişiye argoda kaşarlaşmış denir.

Kaşar küfür mü?

Hakaret sıfatı olarak kaşar kelimesi ahlaksız anlamına karşılık gelir. Bir işte uzmanlaşan kişiye argoda kaşarlaşmış denir.

CEC açılımı nedir?

HDMI kablo ile bağlanan ve CEC özelliği olan tüm cihazlar için geçerlidir. CEC; Consumer Electronics Control (Tüketici Elektroniği Kontrolü) kelime grubunun literatürdeki kısaltmasıdır.

Çelerin anlamı nedir?

1. Savrularak samanından ayrılmış tahıl yığını. 2. Kabuğu çıkarılmış fındık, ceviz ve mısır: Bir çuval kabuklu fındıktan ne kadar çeç çıkar?